Σύγκριση: Viva Wallet – Paysafe

Viva Wallet - Paysafe

Στο παρών άρθρο θα προβούμε στη σύγκριση του viva wallet και της paysafe card. Ως γνωστόν, η επιβολή των capital controls έφερε αλλαγές και στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος. Οι παίκτες αντιμετώπισαν δυσκολίες στην κατάθεση χρημάτων, οι οποίες όμως σιγά-σιγά άρχισαν να μειώνονται. Οι κυριότεροι τρόποι κατάθεσης χρημάτων έγιναν δύο. Απ’ τη μία ο παραδοσιακός μέσω της προπληρωμένης κάρτας Paysafe (η λειτουργία της διακόπηκε για περίπου τρεις μήνες λόγω της αβέβαιης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα) και απ’ την άλλη η κατάθεση μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Viva Wallet. Ανάμεσα στους δύο τρόπους κατάθεσης χρημάτων υπάρχουν αρκετές διαφορές, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να επισημάνουμε.

Σύγκριση Viva Wallet με Paysafe

Paysafe
Ο παραδοσιακός και περισσότερο διαδεδομένος τρόπος είναι η Paysafe. Η πρόσβαση είναι εύκολη, καθώς χρειάζεστε απλά να πάτε στο περίπτερο και να αγοράσετε ένα κουπόνι της αξίας που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που μπορείτε να στοιχηματίσετε είναι αντίστοιχο της κάρτας που αγοράσατε και όχι παραπάνω. Στα θετικά της χρησιμοποίησης της Paysafe είναι το γεγονός ότι δεν προϋποθέτει χρέωση για την κατάθεση χρημάτων, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανάληψη των κερδών σας γίνεται μόνο μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ιστοσελίδες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση με Paysafe

Viva Wallet
Πάμε και στο Viva Wallet, όπου απαραίτητο είναι να έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η επιβολή των capital controls δεν έχει αλλάξει τον τρόπο κατάθεσης (γίνεται όπως ακριβώς και πριν), ωστόσο τα Viva Spots (μπορείτε να «φορτίσετε» με μετρητά το Viva Wallet σας σε περισσότερα από 600 Viva Spots) κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Σε αντίθεση με την Paysafe, με το Viva Wallet μπορείτε να παίξετε όσα χρήματα θέλετε, ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει χρέωση 1,9% επί του ποσού κατάθεσης για πίστωση μέσω κάρτας και από 0,75 έως 1 ευρώ για τους άλλους τρόπους πίστωσης του ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Η ανάληψη από το Viva Wallet χρεώνεται με 1 ευρώ, τόσο για την κάρτα, όσο και για τον τραπεζικό λογαριασμό. Η ανάληψη των κερδών γίνεται είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, είτε μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ιστοσελίδες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση με Viva Wallet