ασιατικο οβερ γκολ

Τα ασιατικά χάντικαπ δεν είναι πολύ διαδεδομένα ανάμεσα στους παίκτες στοιχήματος και πολλοί τα αποφεύγουν γιατί δεν κατανοούν πως παίζονται, πότε κερδίζουν και σε ποιες περιπτώσεις συμφέρουν. Με το διαδικτυακό στοίχημα να κυριαρχεί πλέον και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να προσφέρουν ολοένα και περισσότερες επιλογές για ασιατικά χάντικαπ, ήρθε η ώρα να εξηγήσουμε αναλυτικά και με παραδείγματα τα ασιατικά over/under. Με τα ασιατικά χάντικαπ θα αυξήσετε τις πιθανότητες σας για μακροχρόνιες νίκες και θα μειώσετε τις απώλειες σας, αφού σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο ασφαλής επιλογή από το κλασικό Over/Under. Σε άλλο άρθρο μας αναλύουμε τα ασιατικά χάντικαπ για νικητή αγώνα.

Χάντικαπ Over 1.0: Με αυτό το στοίχημα χρειάζεστε μόλις 1 γκολ για να πάρετε το ποντάρισμά σας πίσω.  Με 0-0 το στοίχημα χάνετε και με οποιοδήποτε σκορ με 2+ γκολ κερδίζετε.

Χάντικαπ Over 1.5,2.0:  Πρόκειται ουσιαστικά για διπλό στοίχημα, όπως χωρίζεται και με το κόμμα. Σε περίπτωση που στον αγώνα που επιλέξατε επιτευχθούν 2 γκολ τότε  το Over 1.5 κερδίζει, δηλαδή η μία από τις δύο επιλογές, αλλά το Over 2.0 είναι VOID. Δηλαδή κερδίζετε το μισό ποντάρισμα επί την απόδοση του χάντικαπ. Π.χ. αν ποντάρατε 10 ευρώ σε απόδοση 1.40 και στο παιχνίδι μπουν δύο γκολ, θα πάρετε 5 Χ 1.40, δηλαδή 7 ευρώ.

Χάντικαπ Over 2.0: Σε αυτή την περίπτωση, στο παιχνίδι που επιλέξατε αν επιτευχθεί ένα γκολ, το στοίχημα σας είναι χαμμένο, σε περίπτωση δύο τερμάτων παίρνετει το ποντάρισμά σας πίσω και αν επιτευχθούν 3+ γκολ τότε κερδίζετε. Πρόκειται για ένα πιο safe κανονικό Over, μόνο που στην περίπτωση που μπουν μόνο δύο γκολ το στοίχημά σας είναι VOID.

Χάντικαπ Over 2.0, 2.5: Πρόκεται και αυτό για διπλό στοίχημα. Αν στον αγώνα που επιλέξατε μπουν 2 γκολ, τότε σας επιστρέφεται το μισό (1/2) της αξίας του πονταρίσματός σας για την επιλογή του Over 2.0 και χάνετε την επιλογή του Over 2.5  Δηλαδή θα έχετε μισή επιστροφή. Αν για παράδειγμα ποντάρατε  10 ευρώ και μπουν 2 γκολ, τότε θα πάρετε  5 ευρώ πίσω. Σε περίπτωση που μπουν 3 γκολ κερδίζετε.

Χάντικαπ Over 2.5,3.0: Λειτουργεί και αυτό σαν διπλό στοίχημα. Με τρία γκολ στο επιλεγμένο παιχνίδι πληρώνεστε την επιλογή του Over 2.5, αλλα το Over 3.0 είναι void. Δηλαδή αν ποντάρατε 10 ευρώ και το παιχνίδι λήξει για παράδειγμα 2-1 τότε θα πληρωθείτε το Over 2.5 για τα 5 ευρώ επί την απόδοση της αγοράς. Αν δηλαδή το συγκεκριμένο χάντικαπ προσφέρεται σε απόδοση 2.3ο τότε θα πάρετε τα 5 ευρώ Χ 2.30, δηλαδή 11.5 ευρώ.

Χάντικαπ Over 3.0:  Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε τουλάχιστον τρία γκολ για να πάρετε το ποντάρισμά σας πίσω. Για να πληρωθείτε πρέπει να μπουν 4+ γκολ.

Χάντικαπ Over 3.0,3.5: Λειτουργεί, όπως και τα προηγούμενα  σαν διπλό στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε 3 γκολ για να πάρετε το μισό (1/2) ποντάρισμα πίσω και 4 γκολ για να κερδίσετε. Αν ποντάρατε 10 ευρώ και ο αγώνας λήξει με τρία γκολ τότε παίρνεται την μισή επιστροφή για το Over 3.0, αλλά χάνεται το Over 3.5. Για παράδειγμα, αν ποντάρατε 10 ευρώ και ο αγώνας έληξε 2-1 θα πάρετε πίσω 5 ευρώ.

Χάντικαπ 3.5,4.0: Διπλό στοίχημα και σε αυτή την περίπτωση. Αν μπουν 4 γκολ θα πληρωθείτε την επιλογή του Over 3.5, αλλά το Over 4.0 θα βγει void. Ας πούμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή πληρώνει 4.50 και ποντάρατε 10 ευρώ. Αν το σκορ του αγώνα είναι 3-1, τότε θα πληρωθείτε τα 5 ευρώ  Χ το 4.50 της απόδοσης, δηλαδή 22.5 ευρώ.

Χάντικαπ Over 4.0: Σε αυτή την περίπτωση, με 4 γκολ σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, με 3 και κάτω το στοίχημα σας χάνεται και πρέπει να μπουν 5+ γκολ για να κερδίσετε.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα πιο μεγάλα χάντικαπ.

Προφανώς, αντιστρόφως ανάλογα λειτουργούν τα παραπάνω χάντικαπ στην περίπτωση που επιλέξετε το UNDER.