Τι είναι η αγορά Head to Head στο στοίχημα;

Το Head to Head είναι μια ιδιαιτέρως δημοφιλής αγορά στις ιστοσελίδες στοιχήματος, και κυρίως σε αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, αποτελεί ίσως την κορυφαία αγορά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να βρουν… ευκαιρίες, αντί για να ποντάρουν στο νικητή ολόκληρου του αγώνα.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, το Head to Head είναι μια αγορά που θα συναντήσουμε κυρίως σε μακροχρόνια στοιχήματα. Παραδείγματος χάρη, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία και δεν έχει αξία να ποντάρεις σε αυτήν. Υπάρχει όμως διαθέσιμο Head to Head ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λυών, για το ποια ομάδα θα τερματίσει παραπάνω. Έτσι, αμέσως ο παίκτης βρίσκει αξία σε μακροχρόνιο στοίχημα στη Γαλλία. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στο μπάσκετ, χρησιμοποιείται κυρίως σε μακροχρόνιες αγορές. Εδώ όμως, θα βρείτε και ενδιαφέροντα Head to Head ανάμεσα σε παίκτες, για το ποιος θα σημειώσει περισσότερους πόντους.

Στοίχημα προτάσεις σήμερα – Βρες στο Bethome.gr τα κορυφαία προγνωστικά

Πάμε να εξετάσουμε όμως τη Formula 1 και το Moto GP, δυο μηχανοκίνητα αθλήματα όπου δεσπόζει η συγκεκριμένη αγορά στοιχήματος. Εδώ λοιπόν, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά… ζευγαρώματα H2H, επομένως μπορούν να επιλέξουν τους οδηγούς που πιστεύουν περισσότερο, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να κερδίσουν την κούρσα ή να ανεβούν στο βάθρο. Ο στοιχηματισμός σε H2H αγορές γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, όταν εμπλέκονται οδηγοί όπου δεν έχουν υψηλές βλέψεις στον αγώνα. Εκεί, ο… διαβασμένος παίκτης σίγουρα θα βρει στοιχηματικές ευκαιρίες που θα τον βοηθήσουν.

Κάτι ανάλογο ισχύει για τα υπόλοιπα αθλήματα που έχουν πολλούς ανταγωνιστές με το ίδιο διακύβευμα την ίδια στιγμή ή την ίδια μέρα.