Στοίχημα με Viva Wallet

κατάθεση με Viva

Πως μπορείτε να παίξετε με Viva Wallet; Βρείτε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες με Viva στο άρθρο που ακολουθεί.

Μπορεί η επιβολή των Capital Controls να δημιούργησε σωρεία προβλημάτων στην αγορά του στοιχήματος, ωστόσο, η λύση ήρθε άμεσα και ονομάζεται Viva Wallet. Πρόκειται, για ένα νέο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, μέσω του οποίου οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να κάνουν καταθέσεις και αναλήψεις σε στοιχηματικές ιστοσελίδες, με την προϋπόθεση πάντα να προσφέρουν αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

Έτσι ο παίκτης μπορεί να «φορτώσει» εύκολα το Viva Wallet και να καταθέσει σε μία από τις παρακάτω νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες: Stoiximan, Goalbet, Interwetten, Betrebels.

Παρακάτω παραθέτουμε τις διαθέσιμες μεθόδους με τις οποίες ο παίκτης μπορεί να «γεμίσει» το VIVA Wallet, ώστε να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει στην συνέχεια ως τρόπο κατάθεσης στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που επιθυμεί.

  • 1ος Τρόπος VIVA SPOTS: Φορτίστε με μετρητά το Viva Wallet σας σε περισσότερα από 600 Viva Spots με μετρητά εφόσον έχετε μαζί σας τον κωδικό που σας έχει δώσει η στοιχηματική σας ιστοσελίδα. Χρέωση: 1€
  • 2ος Τρόπος ΚΩΔΙΚΟΣ VIVA E-MONEY με έκδοση από VIVA SPOTS: Φορτίστε το Viva Wallet σας εξαργυρώνοντας έναν κωδικό Viva e-money που θα πάρετε εκείνη την ώρα από το συνεργαζόμενο κατάστημα. Χωρίς Χρέωση
  • 3ος Τρόπος Πιστωτικές Χρεωστικές κάρτες: Μπορείτε να φορτίσετε το Viva Wallet σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard. Χρέωση: 1.9% +0,1€ (Ελάχιστη χρέωση 0,3€)
  • 4ος Τρόπος E-Banking: Φορτίστε το Viva Wallet σας απευθείας μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Χρέωση: 0.75€ (Ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετες χρεώσεις από την τράπεζά σας)
  • 5ος Τρόπος [email protected]: Φορτίστε με μετρητά το Viva Wallet σας, από το σπίτι σας! Χρέωση: 3.75€.
  • 6ος Τρόπος Wallet2Wallet: Μεταφορά χρημάτων από το Viva Wallet εμπόρου ή φίλου σας. Χωρίς Χρέωση.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ιστοσελίδες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση με Viva Wallet