Αποδόσεις Στοιχήματος: Ελέγξτε τις μεταβολές στις ιστοσελίδες

αποδόσεις στοιχήματος

Όσοι ασχολείστε με το στοίχημα, ασφαλώς και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αποδόσεις στοιχήματος στις ιστοσελίδες αλλάζουν διαρκώς. Αυτό συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις για όλους τους αγώνες της ημέρας

Ένας εξ αυτών είναι αν ένα σημείο δέχεται πολύ τζίρο, κυρίως επειδή μεγάλο μερίδιο του πονταρίσματος των παικτών θεωρεί μια συγκεκριμένη απόδοση ελκυστική. Μια ακόμη εκδοχή εξήγησης πτώσης ή ανόδου των αποδόσεων είναι αν κάποια ιστοσελίδα «ανοίξει» το σετ με λάθος νούμερα. Αυτό συνήθως συμβαίνει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν τις αποδόσεις αρκετές μέρες πριν την αναμέτρηση. Στον κόσμο του στοιχήματος δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και έχουν τη δυνατότητα να «φορτώσουν» επιλεκτικά συγκεκριμένες αποδόσεις για να αλλάξουν τις συνθήκες.

Τι σημαίνει αυτό; Οι επαγγελματίες «φορτώνουν» μια απόδοση αναγκάζοντας τις ιστοσελίδες να αναπροσαρμόσουν τα σετ και μεγάλο μερίδιο του απλού κόσμου να ακολουθήσει αυτή την αλλαγή. Όταν αυτή συμβεί, οι επαγγελματίες ποντάρουν στα άλλα σημεία, κίνηση που δημιουργεί ευκαιρία για εγγυημένο κέρδος ανεξαρτήτως απ’ την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Τέλος, συνηθισμένη αιτία για μεταπτώσεις στις αποδόσεις αγώνων (κυρίως ποδοσφαιρικών) είναι και οι πληροφορίες, το «inside information» των ιστοσελίδων. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα και παιχνίδια, όπου οι αναμετρήσεις «χειραγωγούνται», τα πονταρίσματα αυξάνονται και οι ιστοσελίδες αναγκάζονται να «κλειδώσουν» τις προσφορές τους. Όσοι προλάβουν, μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη, ωστόσο πρόκειται για μια «παγίδα», στην οποία δε θα θέλατε να «πέσετε».

Η μελέτη των αποδόσεων είναι ένας σημαντικός παράγοντας για κάθε παίκτη του στοιχήματος και ασφαλώς δεν πρέπει να τον παίρνουμε αψήφιστα. Όταν μελετούμε τις πτώσεις, το πιο σημαντικό είναι να ελέγχουμε πρώτα σε πόσες ιστοσελίδες έχει αλλάξει η απόδοση. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι δεν έχουν όλες οι μεταπτώσεις την ίδια σημασία. Σε αποδόσεις από 2.00 και κάτω η πτώση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 0.30 για να σας απασχολήσει, ενώ σε αποδόσεις ως το 3.00 τουλάχιστον 0.50. Στις μεγαλύτερες αποδόσεις στοιχήματος, οι πτώσεις θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές για να σας απασχολήσουν.