Επίλεξε πρωτάθλημα:

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου

Στο Bethome.gr θα βρείτε τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο πλανήτη. Πέρα από τις βαθμολογίες έχετε στη διάθεσή σας χρήσιμα στοιχεία, όπως οι σκόρερ της κάθε λίγκας.

Οι πίνακες ενημερώνονται καθημερινά και προσφέρουν μία αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τους παίκτες στοιχήματος που θέλουν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Στην Bet365 μάλιστα, μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για όλα τα πρωταθλήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία “Βαθμολογίες”! Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να βρει τα στατιστικά, τα στοιχεία, την ενημέρωση εν γένει, που θα του δώσουν ένα πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να ποντάρει. Και τι πιο σημαντικό στην πληροφόρηση του παίκτη από τη γνώση της βαθμολογικής θέσης της κάθε ομάδας. Άλλωστε όπως πολλοί προπονητές έχουν δηλώσει, ο βαθμολογικός πίνακας είναι ο καθρέφτης του κάθε πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια η βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας η αντανάκλαση της αγωνιστικής της εικόνας, με τις εξαιρέσεις πάντα που υπάρχουν σε κάθε κανόνα.

Πρωταθλήματα

Στο bethome θα βρείτε βαθμολογία πρωταθλημάτων στην Ελλάδα για τις τρεις πρώτες κατηγορίες, στην Γερμανία (3 κατηγορίες), στην Αγγλία (5 κατηγορίες), στην Ισπανία (2 κατηγορίες), στην Ιταλία (2 κατηγορίες), στη Γαλλία (2 κατηγορίες), στη Σκωτία (4 κατηγορίες), στην Κύπρο (2 κατηγορίες), στην Ολλανδία (2 κατηγορίες). Επίσης υπάρχουν αναλυτικοί πίνακες με τη βαθμολογία πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου σχεδόν σε όλες ευρωπαϊκές χώρες. Ανάλογοι πίνακες προσφέρονται και για τις γνωστές και δημοφιλείς λίγκες του υπόλοιπου πλανήτη.

Πίνακας βαθμολογίας πρωταθλημάτων

Οι βαθμολογίες πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου παρουσιάζονται με στόχο την όσο πιο δυνατόν εύκολη χρήση τους από τους παίκτες του στοιχήματος και όχι μόνο. Οι ομάδες τοποθετούνται με ξεκάθαρη οριοθέτηση, που δεν μπερδεύει τον αναγνώστη. Υπάρχουν τα σήματα των ομάδων αριστερά από το όνομά τους και ακολουθεί ένας αναλυτικός πίνακας με τα επιτεύγματά τους. Αρχικά οι αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, στη συνέχεια η συγκομιδή πόντων που έχουν κερδίσει και πιο συγκεκριμένα ο απολογισμός νικών, ισοπαλιών και ηττών.

Στη συνέχεια αναγράφεται ο συνολικός συντελεστής τερμάτων, δηλαδή τα γκολ που έχουν πετύχει και τα γκολ που έχουν δεχθεί, ενώ υπάρχει και η διαφορά τερμάτων, που συχνά παίζει ρόλο στις ισοβαθμίες των ομάδων. Ακολουθούν και επί μέρους στατιστικές για τις επιδόσεις των ομάδων εντός έδρας και μακριά από αυτή. Αναγράφεται η συγκομιδή νικών, ισοπαλιών και ηττών εντός, όπως και ξεχωριστός συντελεστής τερμάτων σε αυτούς τους αγώνες και κάτι ανάλογο συμβαίνει και για τους εκτός έδρας αγώνες που έχουν δώσει. Η επισήμανση των στηλών με τα στατιστικά της κάθε ομάδες γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν ο επισκέπτης περάσει το κέρσορα πάνω από την ομάδα που τον ενδιαφέρει. Τότε όλη η γραμμή με τα στατιστικά και τους αριθμούς της ομάδας αποκτά ένα σκούρο χρώμα και η ανάγνωση γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Πίνακας σκόρερ

Επιπλέον κάτω από τον πίνακα με τη βαθμολογία πρωταθλημάτων υπάρχει και ένας ευδιάκριτος πίνακας με τους σκόρερ της εκάστοτε λίγκας. Στα αριστερά τοποθετημένο είναι πάντα το σήμα της ομάδα που ανήκει ο παίκτης, του οποίου το ονοματεπώνυμο αναγράφεται με bold. Στα αριστερά του ονόματος αναγράφεται το όνομα της ομάδας και ακολουθούν τα συνολικά τέρματα που έχουν πετύχει. Ακόμη πιο αριστερά υπάρχει αριθμός με τα τέρματα που έχουν πετύχει από το σημείο του πέναλτι και δίπλα τα τέρματα που πέτυχαν πρώτοι σε αγώνες. Στατιστικά πολύ χρήσιμα στους παίκτες του στοιχήματος, αφού τα ειδικά στοιχήματα σε σκόρερς anytime ή First scorer γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή.

Το ποντάρισμα σε σκόρερ επιλέγεται όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή σε σημείο ή σύνολο τερμάτων. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες συχνά κάνουν λάθη στις αποδόσεις των σκόρερ και υπάρχει στοιχηματική αξία στο ποντάρισμά τους, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Τα γκολ από πέναλτι έχουν επίσης της δική τους αξία ως πληροφορία, καθώς οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν πλέον στις αγορές αρκετών πρωταθλημάτων τον καταλογισμό πέναλτι και την επιλογή εύστοχο ή άστοχο πέναλτι. Στην περίπτωση που ένας παίκτης σκοράρει συχνά από τη βούλα, αποτελεί μελλοντική επιλογή το ποντάρισμα είτε ως καθαρός σκόρερ, είτε ως πρώτος σκόρερ, ακόμη και ο καταλογισμός πέναλτι στην ομάδα του.

Ποντάρισμα με βάση τη βαθμολογία πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Πολλοί παίκτες που δεν έχουν τη διάθεση ή το χρόνο να διαβάσουν διεξοδικές αναλύσεις των αγώνων επιλέγουν τα πονταρίσματά τους με βάση την βαθμολογία πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Διαλέγουν τον αγώνα, επισκέπτονται τη σελίδα στο site μας με τον αναλυτικότατο πίνακα και ποντάρουν αναλόγως. Δηλαδή αν για παράδειγμα μία από τις ομάδες που ανήκει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αντιμετωπίζει μία από αυτές που βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις, αυτομάτως το χέρι του… πάει στο να παίξει την πρώτη.

Η βαθμολογία αποτελεί, όπως προαναφέραμε, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον παίκτη του στοιχήματος, όμως δεν θα πρέπει να ακολουθείται τυφλά. Διαμορφώνονται σταδιακά και η θέση της εκάστοτε ομάδας δεν είναι πάντα ασφαλές κριτήριο για την αγωνιστική της κατάσταση. Μπορεί για παράδειγμα μία ομάδα να βρίσκεται όντως ψηλά στη βαθμολογία, όμως να προέρχεται από αρνητικό σερί, το οποίο δεν έχει αποτυπωθεί στον πίνακα. Κάτι ανάλογο μπορεί ασφαλώς να συμβαίνει και αντίστροφα, με ομάδες που ξεκινούν άσχημα τις σεζόν και ανακάμπτουν στη συνέχεια.

Επίσης το “διάβασμα” της βαθμολογίας θα πρέπει να γίνεται στοχευμένα, δηλαδή θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι έδρες και οι συμπεριφορές των ομάδων ανάλογα με το που αγωνίζονται. Μπορεί για παράδειγμα μία ομάδα όντως να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και να είναι πραγματικά δυνατή, όμως να δυσκολεύεται σημαντικά εκτός έδρας σε σχέση με τους αγώνες στο γήπεδό της. Παραδείγματα με τέτοιες ομάδες υπάρχουν σε κάθε χώρα και ο κάθε φίλαθλος είχε τέτοιο στατιστικό στο μυαλό του.

Ωστόσο, ούτε αυτό αρκεί ώστε ο παίκτης στοιχήματος να έχει ολοκληρωμένη άποψη για την εικόνα και τη δυναμική των ομάδων. Η ανάγνωση των αναλύσεων αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας πριν το ποντάρισμα. Εκεί περιγράφονται τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων και οι τάσεις τους στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δηλώσεις προπονητών και αθλητών, επί μέρους στατιστικά σε σύνολα τερμάτων και φυσικά η τελευταία ειδησεογραφία με τραυματισμούς ή τιμωρημένους παίκτες.

Τέλος, ακόμη και εξωγενείς παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα, για τους οποίους θα πρέπει ο παίκτης να είναι όσο το δυνατόν ενήμερος. Παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα, το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της κάθε ομάδας και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση.

Συμπερασματικά, στο Bethome.gr θα βρείτε πολύ χρήσιμες βαθμολογίες πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, από τις οποίες θα βγάλετε συμπεράσματα. Για να είστε έτοιμοι όμως για το καλύτερο δυνατό ποντάρισμα συνίσταται να αφιερώνεται χρόνο διαβάζοντας τις αναλύσεις των αγώνων που σας ενδιαφέρουν.