Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα; Με το διαδικτυακό στοίχημα να γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση, ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα ιστοσελίδων, προκειμένου να στοιχηματίσει. Ωστόσο, παρά τις πολλές επιλογές που έχει, οι περισσότερες εξ’ αυτών πρόκειται, για αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδες. Εμείς στο bethome.gr σας παρουσιάζουμε μέσα σε κάθε preview της ιστοσελίδας, τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μίας, ώστε έπειτα μόνοι σας να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού σας.

Έτσι, από την πλευρά του ο κάθε παίκτης θα πρέπει έπειτα από έρευνα να βρει την κατάλληλη, αλλά και πιο αξιόπιστη ιστοσελίδα που θα πληροί τα στάνταρ για αυτόν και θα τον ικανοποιεί απόλυτα. Σίγουρα κριτήρια όπως καλές αποδόσεις, γρήγορες αναλήψεις, εξυπηρέτηση πελατών 24/7 είναι στοιχεία που κάνουν μια ιστοσελίδα πιο ελκυστική.

Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε ποιες είναι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα για το 2019:

Bet365: Μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες στον πλανήτη. Αξεπέραστο Live Betting* και με πλήθος αγώνων από όλα τα αθλήματα και Live Streaming*. Εξαιρετικό είναι και το Bet365 App που διευκολύνει τους παίκτες. Πλήρως αξιόπιστη με τις αναλήψεις να πραγματοποιούνται ακόμα και σε μια εργάσιμη μέρα.

Stoiximan: Είναι ένα σάιτ φτιαγμένο στα μέτρα του Έλληνα παίκτη, με Live Betting όλη μέρα και με άμεση πληρωμή κερδών. Διαθέτει κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα, πλούσιο πρόγραμμα – μετάδοσης αγώνων με Live Streaming* ασφάλεια στις συναλλαγές και αναλήψεις εντός 2-3 ημερών.

Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, παρέχει δυνατότητα Cash-out* στα στοιχήματά σας, ενώ διαθέτει μεγάλη γκάμα για Live Betting & Live Streaming*, καθώς και ασφάλεια στις συναλλαγές, με άμεσες πληρωμές.

Betshop: Είναι ένα νέο site φιλικό προς τον χρήστη, που δέχεται Paysafe Κάρτες. Διαθέτει Live Chat με Ελληνική Εξυπηρέτηση, παρέχει συχνές προσφορές* αλλά και άμεση πληρωμή, εντός ολίγων ωρών.

Interwetten: Είναι μια ιστοσελίδα που προσφέρει Live Betting & Streaming* στους περισσότερους αγώνες, αλλά και μεγαλύτερες αποδόσεις στα φαβορί. Συνεπέστατη στις πληρωμές, κάτι που την κάνει μια από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδα.

Novibet: διαθέτει ελληνική εξυπηρέτηση πελατών για άμεση διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος, ενώ οι αποδόσεις της συγκαταλέγονται στις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Οι προσφορές* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) συνεχείς και πλούσιες.

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+

Η αξιολόγηση των στοιχηματικών ιστοσελίδων (Κλικ Εδώ)