λογαριασμός σε στοιχηματική ιστοσελίδα

Αρκετοί αναρωτιούνται πως μπορεί κάποιος να ανοίξει λογαριασμό σε στοιχηματική.

Για να ανοίξει ο παίκτης λογαριασμό και να παίξει online στοίχημα 1) θα πρέπει να κάνει εγγραφή σε αυτήν, επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή, η οποία βρίσκεται συνήθως στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας της. Τα βήματα είναι απλά και αφού αφιερώσετε λίγο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μία κορυφαία στοιχηματική εμπειρία.

Η φόρμα της εγγραφής μπορούμε να πούμε ότι είναι χωρισμένη σε δύο μέρη: στα προσωπικά στοιχεία και στα στοιχεία λογαριασμού. Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει την παροχή από πλευράς των παικτών στοιχείων, όπως το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, ο τόπος κατοικίας (πόλη, περιοχή, διεύθυνση, Τ.Κ.), η χώρα, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το e-mail. Οι παρεχόμενες πληροφορίες σε αυτό το κομμάτι γράφονται στα ελληνικά. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα πραγματικά του στοιχεία, ώστε να μην υπάρξουν θέματα στη συνέχεια. Οι online στοιχηματικές που σας παρουσιάζουμε στο Bethome.gr είναι ελεγμένες από το ελληνικό κράτος και συνάδουν με τη νομοθεσία. Άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τα στοιχεία σας να διαρρέυσουν, όπως πολλοί αρχάριοι με τον ιντερνετικό κόσμο ανησυχούν. Αν είστε ειλικρινείς στην συμπλήρωση των στοιχείων σας δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα και στη συνέχεια οι καταθέσεις και οι αναλήψεις σας θα γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.

Στη συνέχεια 2) ο παίκτης συμπληρώνει τα δικά του στοιχεία του λογαριασμού, κοινώς το Όνομα Χρήστη (Username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (Password). Οι χαρακτήρες εδώ γράφονται στα με λατινικούς χαρακτήρες. Ο Κωδικός Πρόβασης ενδείκνυται να είναι αρκετά δύσκολος, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εύρεσής του από ένα πιθανό “εισβολέα”, που θα επιδιώξει να παραβιάσει το στοιχηματικό λογαριασμό του χρήστη. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας ορισμένες περιλαμβάνουν κάτω από τα δύο αυτά στοιχεία μία “προσωπική ερώτηση” και μία “προσωπική απάντηση” και ακολούθως τον κωδικό captcha, τον οποίο καλείται να συμπληρώσει ο παίκτης ακριβώς όπως είναι γραμμένος (πχ. κεφαλαία όπου το γράμμα είναι κεφαλαίο).

3) Το τελευταίο βήμα είναι η αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων από την πλευρά του παίκτη. Εδώ προτείνεται να γίνεται προσεκτική ανάγνωση πριν την αποδοχή, προκειμένου ο παίκτης να γνωρίζει ποια είναι τα… δικαίωματά του και ποιες οι… υποχρεώσεις του.

Τέλος, υπάρχει και η διαδικασία ταυτοποίησης, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σε στοιχηματική, με την αποστολή στοιχείων από τον παίκτη στην ιστοσελίδα (όπως για παράδειγμα ο αριθμός ταυτότητας). Και εδώ, η ταυτοποίηση θα πρέπει να γίνει με προσοχή και με αποστολή των πραγματικών σας στοιχείων, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή κολλήματα στη στοιχηματική σας εμπειρία. Η ταυτοποίηση των στοιχείων είναι μία διαδικασία εφαρμοσμένη από την ελληνική νομοθεσία, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το ασφαλές παιχνίδι. Και από τη μεριά των παικτών, αλλά και από τη μεριά των στοιχηματικών που προσπαθούν να αποφύγουν περιπτώσεις απάτης. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, με τη σωστή και πλήρη ταυτοποίηση εξασφαλίζετε τη νομιμότητα του παιχνιδιού σας και των συναλλαγών σας. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, τότε ο παίκτης μπορεί πέρα από το να ποντάρει σε διάφορα παιχνίδια, να πραγματοποιεί αναλήψεις καθώς και όλες τις συναλλαγές με την εκάστοτε στοιχηματική.