Πως “ανοίγω” λογαριασμό σε στοιχηματική

λογαριασμός σε στοιχηματική ιστοσελίδα

Αρκετοί αναρωτιούνται πως μπορεί κάποιος να ανοίξει λογαριασμό σε στοιχηματική. Για να ανοίξει ο παίκτης λογαριασμό και να παίξει online στοίχημα 1) θα πρέπει να κάνει εγγραφή σε αυτήν, επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή, η οποία βρίσκεται συνήθως στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας της.

Η φόρμα της εγγραφής μπορούμε να πούμε ότι είναι χωρισμένη σε δύο μέρη: στα προσωπικά στοιχεία και στα στοιχεία λογαριασμού. Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει την παροχή από πλευράς των παικτών στοιχείων, όπως το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, ο τόπος κατοικίας (πόλη, περιοχή, διεύθυνση, Τ.Κ.), η χώρα, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το e-mail. Οι παρεχόμενες πληροφορίες σε αυτό το κομμάτι γράφονται στα ελληνικά.

Στη συνέχεια 2) ο παίκτης συμπληρώνει τα δικά του στοιχεία του λογαριασμού, κοινώς το Όνομα Χρήστη (Username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (Password). Οι χαρακτήρες εδώ γράφονται στα με λατινικούς χαρακτήρες. Ο Κωδικός Πρόβασης ενδείκνυται να είναι αρκετά δύσκολος, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εύρεσής του από ένα πιθανό “εισβολέα”, που θα επιδιώξει να παραβιάσει το στοιχηματικό λογαριασμό του χρήστη. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας ορισμένες περιλαμβάνουν κάτω από τα δύο αυτά στοιχεία μία “προσωπική ερώτηση” και μία “προσωπική απάντηση” και ακολούθως τον κωδικό captcha, τον οποίο καλείται να συμπληρώσει ο παίκτης ακριβώς όπως είναι γραμμένος (πχ. κεφαλαία όπου το γράμμα είναι κεφαλαίο).

3) Το τελευταίο βήμα είναι η αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων από την πλευρά του παίκτη. Εδώ προτείνεται να γίνεται προσεκτική ανάγνωση πριν την αποδοχή, προκειμένου ο παίκτης να γνωρίζει ποια είναι τα… δικαίωματά του και ποιες οι… υποχρεώσεις του.

Τέλος, υπάρχει και η διαδικασία ταυτοποίησης, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σε στοιχηματική, με την αποστολή στοιχείων από τον παίκτη στην ιστοσελίδα (όπως για παράδειγμα ο αριθμός ταυτότητας). Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, τότε ο παίκτης μπορεί πέρα από το να ποντάρει σε διάφορα παιχνίδια, να πραγματοποιεί αναλήψεις καθώς και όλες τις συναλλαγές με την εκάστοτε στοιχηματική.