Μονά αποδεκτά: Η ασφαλής οδός προς το ταμείο

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού, αλλά σίγουρα ο πιο αποδοτικός σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο και αυτός οποίος επιλέγει ο σωστός παίκτης προκειμένου να βγει κερδισμένος, είναι τα «μονά αποδεκτά».

Μιλάμε για την επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα. Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη «μάχη» με τον boοk, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται αυτόματα η “γκανιότα” του δελτίου του. Αν τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας, τα ποντάρει σε «μονά αποδεκτά» αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου. Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, μεταξύ των οποίων και ο Stoiximan, προσφέρουν καθημερινά παιχνίδια προς στοιχηματισμό με 0% γκανιότα, γεγονός το οποίο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη για έναν παίκτη.

Ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο (γνωστό ευρύτερα και ως “παρολί”), κρύβει πολλούς κινδύνους, αφού αρκεί η μη επιβεβαίωση μίας εκ των προβλέψεων για την “απώλεια” ολόκληρου του δελτίου. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management) και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να «πληρωθεί». Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε «μονά αποδεκτά», τα οποία αποτελούν την ασφαλή οδό προς το ταμείο!