Κατάθεση με Viva στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

κατάθεση με Viva

Πως κάνεις κατάθεση με Viva στις στοιχηματικές ιστοσελίδες; Η Viva είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές ιστοσελίδες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρoνικών υπηρεσιών. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Μαζί με αυτά, φυσικά, αποτελεί μία εύκολη και ασφαλή μέθοδο πληρωμής για το στοίχημα, που προτιμούν αρκετοί στην ελληνική αγορά. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει είτε να ανοίξει Viva Wallet είτε να καταθέσει μέσω Viva Payments.

Τι είναι όμως ακριβώς η Viva; Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, μάλιστα το πρώτο με χώρα προέλευσης την Ελλάδα. Ο χρήστης του μπορεί να κάνει πολύ γρήγορα και απλά τις συναλλαγές του στο ίντερνετ με αυτό το μέσο. Αρκεί να «φορτίσετε» το Viva Wallet σας, δηλαδή να τοποθετήσετε σε αυτό λεφτά, κάτι το οποίο γίνεται με εύκολους και άμεσους τρόπους, που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Είναι, λοιπόν, αναμενόμενο το γεγονός πως πλέον αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους καταθέσεων στο διαδικτυακό στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Όλα τα γνωστά ονόματα στον χώρο των στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα υποστηρίζουν οικονομικές συναλλαγές μέσω Viva.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά και τους 4 διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης στις συνεργαζόμενες με Viva στοιχηματικές ιστοσελίδες.

1) Κατάθεση μέσω Viva Spots

Πρόκειται για τον πιο απλό τρόπο χρησιμοποίησης της Viva και ουσιαστικά αντικαθιστά την κατάθεση μέσω Paysafe. Αφού κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία της Viva συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας που θα σας ζητηθεί, θα επιλέξετε «Μέθοδος Κατάθεσης: Viva Spots» και κατόπιν «Λήψη Κωδικού». Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός πληρωμής, τον οποίο θα πρέπει να σημειώσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα 600+ σημεία συνεργατών της VIVΑ και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας. Πληρώνετε με μετρητά και αμέσως πιστώνονται στον λογαριασμό σας το ποσό που καταθέσατε. Πρέπει να γνωρίζετε πως με αυτή τη μέθοδο χρεώνεστε 1 ευρώ για κάθε συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού κατάθεσης Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

2) Κατάθεση μέσω VIVA E- Money

Υπάρχει και η δυνατότητα, εφόσον διαθέτετε Viva Wallet να πάτε απευθείας σε ένα από τα 600 καταστήματα Viva Spots και να ζητήσετε να σας πιστώσουν απευθείας το Viva Wallet με το ποσό που θέλετε. Σε αυτήν την περίπτωση δε χρεώνεστε με το 1 ευρώ.

3) Κατάθεση μέσω Καρτών

Μέσω της VIVA μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της επιλογής σας απευθείας στην ιστοσελίδα στοιχήματος που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, οπότε έχετε αρκετές επιλογές στη διάθεσή σας. Είναι δυνατόν να πραγματοποιήσετε κατάθεση μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro. Μπορείτε να προχωρήσετε πατώντας στην επιλογή «Μέθοδος Κατάθεσης: Ελληνική Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα» και στη συνέχεια «Πληρωμή με Κάρτα χωρίς είσοδο».

4) E-banking

Μία ακόμα δυνατότητα που παρέχει η VIVA είναι κατάθεση μετρητών μέσω e-banking. Δηλαδή τραπεζικής μεταφοράς μέσω ίντερνετ. Η χρέωση είναι 0.75 ευρώ, ωστόσο ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετες χρεώσεις από την τράπεζά σας.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ιστοσελίδες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση με Viva Wallet