Κατάθεση με Viva στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

κατάθεση με Viva

Πως κανείς κατάθεση με Viva στις στοιχηματικές ιστοσελίδες; Η Viva είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές ιστοσελίδες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρoνικών υπηρεσιών. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες και φυσικά αποτελεί μια εύκολη και ασφαλή μέθοδο πληρωμής για το στοίχημα. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει είτε να ανοίξει Viva Wallet είτε να καταθέσει μέσω Viva Payments. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά και τους 4 διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης στις συνεργαζόμενες με Viva στοιχηματικές ιστοσελίδες.

1) Κατάθεση μέσω Viva Spots

Πρόκειται για τον πιο απλό τρόπο χρησιμοποίησης της Viva και ουσιαστικά αντικαθιστά την κατάθεση μέσω Paysafe. Αφού κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία της Viva συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας που θα σας ζητηθεί, θα επιλέξετε «Μέθοδος Κατάθεσης: Viva Spots» και κατόπιν «Λήψη Κωδικού». Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός πληρωμής, τον οποίο θα πρέπει να σημειώσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα 600+ σημεία συνεργατών της VIVΑ και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας. Πληρώνετε με μετρητά και αμέσως πιστώνονται στον λογαριασμό σας το ποσό που καταθέσατε. Πρέπει να γνωρίζετε πως με αυτή τη μέθοδο χρεώνεστε 1 ευρώ για κάθε συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού κατάθεσης Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

2) Κατάθεση μέσω VIVA E- Money

Υπάρχει και η δυνατότητα, εφόσον διαθέτετε Viva Wallet να πάτε απευθείας σε ένα από τα 600 καταστήματα Viva Spots και να ζητήσετε να σας πιστώσουν απευθείας το Viva Wallet με το ποσό που επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση δε χρεώνεστε με το 1 ευρώ.

3) Κατάθεση μέσω Καρτών

Μέσω της VIVA μπορείτε να καταθέσετε απευθείας στην ιστοσελίδα στοιχήματος που επιθυμείτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση πατώντας «Μέθοδος Κατάθεσης: Ελληνική Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα» και στη συνέχεια «Πληρωμή με Κάρτα χωρίς είσοδο».

4) E-banking

Μία ακόμα δυνατότητα που παρέχει η VIVA είναι κατάθεση μετρητών μέσω e-banking (τραπεζικής μεταφοράς). Η χρέωση είναι 0.75 ευρώ, ωστόσο ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετες χρεώσεις από την τράπεζά σας.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ιστοσελίδες μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση με Viva Wallet