Τζίροι Betfair: Τι σημαίνουν, πως «διαβάζονται»

Τζίροι Betfair

Οι Τζίροι Betfair είναι ένα στοιχηματικό «εργαλείο» χρήσιμο σε κάθε παίκτη του στοιχήματος, αρκεί βέβαια να έχει τη δυνατότητα να τους «διαβάσει» σωστά και να εξάγει τα συμπεράσματα που πρέπει.

Η Betfair, για όσους δεν την γνωρίζουν καθώς τα τελευταία χρόνια δε δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές στοιχηματικές κοινότητες, μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός αγώνα, με τις αποδόσεις να είναι πραγματικές μιας και δεν υπάρχει η γκανιότα των μπουκ. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως καθημερινά επεξεργάζεται περίπου πέντε εκατομμύρια συναλλαγές από τους δυο εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες της.

Σίγουρα οι τζίροι στο στοίχημα είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια ενός παίκτη, καθώς μέσα από αυτούς μπορεί να δει τα δημοφιλή πονταρίσματα της ημέρας. Οι μεγάλες ομάδες και τα φαβορί παίρνουν, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, το μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων. Ο παίκτης «διαβάζοντας» τους τζίρους μπορεί να κάνει ένα «ξεσκαρτάρισμα» μέσα από έναν μεγάλο αριθμό αγώνων και έπειτα από μελέτη των ομάδων και των στατιστικών να καταλήξει σε ποιους από αυτούς θα στοιχηματίσει. Βοηθάει δηλαδή αρκετά σε ένα ξεκαθάρισμα αγώνων καθώς είναι αδύνατο να δει τον κάθε ένα ξεχωριστά, παραδείγματος χάρη σε ένα κουπόνι Σαββάτου που ο όγκος των παιχνιδιών είναι τεράστιος.

Φυσικά για να το πράξει θα πρέπει να γνωρίζει παράλληλα, ειδήσεις της ομάδας όπως αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες, αλλαγή προπονητή, ή άλλες άξιες αναφοράς ειδήσεις. Την ίδια στιγμή, ο παίκτης έχει την δυνατότητα μέσα από την Betfair να βλέπει τι παίζεται σε πραγματικό χρόνο. Συνήθως, οι πραγματικές αποδόσεις διαμορφώνονται λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για τον παίκτη να βρει αποδόσεις με αξία.

Αντίθετα, όμως ο παίκτης δεν μπορεί μέσω της Betfair να δει το σύνολο των παικτών που πόνταραν σε ένα παιχνίδι, κάτι που συγκαταλέγεται στα αρνητικά. Σίγουρα πάντως, οι Τζίροι Betfair είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε παίκτη που τον βοηθά αρκετά ως προς το τι θα επιλέξει να στοιχηματίσει.