Τι είναι το ΥΠΕΡ και το ΚΑΤΑ στο ανταλλακτήριο

υπερ κατα ανταλλακτηριο

Τι σημαίνουν το ΥΠΕΡ και το ΚΑΤΑ στο ανταλλακτήριο; Ο κόσμος του στοιχήματος διαθέτει αρκετούς εξειδικευμένους τομείς, οι οποίοι –όπως είναι φυσιολογικό- δεν ανακαλύπτονται απ’ όλους τους παίκτες. Μερικά πράγματα είναι απλά, άλλα είναι περισσότερο σύνθετα και ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τα αναλύσουν.

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων είναι σίγουρα ένας απ’ τους εν λόγω τομείς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο κάποιοι νομίζουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρειάζεται μελέτη, πλήρη κατανόηση όλων των παραμέτρων και έπειτα ενεργή ενασχόληση και ποντάρισμα. Στο φινάλε, μιλάμε για δικά σας λεφτά, τα οποία ουδείς θέλει να δει να χάνονται.

Αρκετοί παίκτες του στοιχηματικού ανταλλακτηρίου δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο περιβάλλον του. Τα στοιχήματα ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ (ειδικά το δεύτερο) αποτελούν «σπαζοκεφαλιά», εντούτοις μερικά λεπτά προσεκτικής παρακολούθησης αρκούν για να κατανοήσετε τη λειτουργία και χρησιμότητα τους.

Ξεκινάμε απ’ το ποντάρισμα ΥΠΕΡ ενός σημείου, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα απ’ το φυσιολογικό ποντάρισμα σε μια οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα. Πρόκειται για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. Όταν τοποθετείτε χρήματα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε συνηθισμένο book.

Πάμε και στο ποντάρισμα ΚΑΤΑ, το οποίο είναι λιγάκι πιο σύνθετο και μπερδεύει αρκετούς παίκτες. Ο στοιχηματισμός κατά μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι δε θα συμβεί κάτι. Πρόκειται για ένα απ’ τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον παίκτη το ανταλλακτήριο, δηλαδή τη δυνατότητα να γίνει ο ίδιος book και να προσφέρει αποδόσεις. Πως θα γίνει αυτό;

Χρησιμοποιώντας τα ροζ κουμπάκια. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας αγώνας Ιταλία – Σλοβενία και εμείς θεωρούμε ότι οι Ιταλοί δε θα κερδίσουν. Σε μια οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα αυτό είναι ποντάρισμα Χ2 στη Σλοβενία, όχι όμως και στο ανταλλακτήριο, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε εμείς την πιθανότητα μη νίκης της Ιταλίας σε οποιαδήποτε απόδοση επιθυμούμε, με το ρίσκο φυσικά να χρειαστεί να πληρώσουμε σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η επιλογή μας.