υπερ κατα ανταλλακτηριο

Τι σημαίνουν το ΥΠΕΡ και το ΚΑΤΑ στο ανταλλακτήριο; Ο κόσμος στο online στοίχημα διαθέτει αρκετούς εξειδικευμένους τομείς, οι οποίοι – όπως είναι φυσιολογικό – δεν ανακαλύπτονται απ’ όλους τους παίκτες. Μερικά πράγματα είναι απλά, άλλα είναι περισσότερο σύνθετα και ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν μπαίνουν στη διαδικασία να τα αναλύσουν.

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων είναι σίγουρα ένας απ’ τους εν λόγω τομείς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο κάποιοι νομίζουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρειάζεται μελέτη, πλήρη κατανόηση όλων των παραμέτρων και έπειτα ενεργή ενασχόληση και ποντάρισμα. Στο φινάλε, μιλάμε για δικά σας λεφτά, τα οποία ουδείς θέλει να δει να χάνονται.

Όπως έχουμε καλύψει σε άλλα άρθρα, το ανταλλακτήριο στοιχημάτων είναι μια εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να αποφεύγουν να ασχοληθούν με τον όρο και να μάθουν τι σημαίνει επειδή η ιδέα φαίνεται υπερβολικά περίπλοκη. Ωστόσο, είναι ένας απλός τρόπος για αθλητικό στοίχημα και για να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσετε. Αυτός ο οδηγός θα απομυθοποιήσει τις ανταλλαγές στοιχημάτων και θα εξηγήσει τα βασικά για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε την καλύτερη αξία από τα στοιχήματά σας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων με μία παραδοσιακή στοιχηματική είναι ότι στοιχηματίζετε απευθείας εναντίον άλλων παικτών.

Τι σημαίνει στοίχημα ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο είδη παικτών που συμμετέχουν σε οποιοδήποτε στοίχημα που γίνεται σε ανταλλακτήριο. Το πρώτο είναι ο παίκτης που τοποθετεί το στοίχημα ΥΠΕΡ. Ο δεύτερος τύπος παίκτη είναι αυτός που κάνει τη διαφορά σε σχέση με το κλασικό ποντάρισμα σε ιστοσελίδα, με στοίχημα ΚΑΤΑ.

Αρκετοί παίκτες του στοιχηματικού ανταλλακτηρίου δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο περιβάλλον του. Τα στοιχήματα ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ (ειδικά το δεύτερο) αποτελούν «σπαζοκεφαλιά», εντούτοις μερικά λεπτά προσεκτικής παρακολούθησης αρκούν για να κατανοήσετε τη λειτουργία και χρησιμότητα τους.

Ξεκινάμε απ’ το ποντάρισμα ΥΠΕΡ ενός σημείου, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα απ’ το φυσιολογικό ποντάρισμα σε μια οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία. Πρόκειται για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. Όταν τοποθετείτε χρήματα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε συνηθισμένο book.

Πάμε και στο ποντάρισμα ΚΑΤΑ, το οποίο είναι λιγάκι πιο σύνθετο και μπερδεύει αρκετούς παίκτες. Ο στοιχηματισμός κατά μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι δε θα συμβεί κάτι. Πρόκειται για ένα απ’ τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον παίκτη το ανταλλακτήριο, δηλαδή τη δυνατότητα να γίνει ο ίδιος book και να προσφέρει αποδόσεις. Πως θα γίνει αυτό; Χρησιμοποιώντας τα ροζ κουμπάκια.

Παραδείγματα

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας αγώνας Ιταλία – Σλοβενία και εμείς θεωρούμε ότι οι Ιταλοί δε θα κερδίσουν. Σε μια οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία αυτό είναι ποντάρισμα Χ2 στη Σλοβενία, όχι όμως και στο ανταλλακτήριο, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε εμείς την πιθανότητα μη νίκης της Ιταλίας σε οποιαδήποτε απόδοση επιθυμούμε, με το ρίσκο φυσικά να χρειαστεί να πληρώσουμε σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η επιλογή μας.

Για να το καταλάβετε καλύτερα, ας πάρουμε ένα παράδειγμα ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ όπου πιστεύετε ότι η πρώτη θα κερδίσει. Αντί να διαλέξετε ένα στοίχημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να νικήσει (ΥΠΕΡ), μπορείτε να βάλετε ένα στοίχημα στη Λίβερπουλ για να μην κερδίσετε (ΚΑΤΑ).