νόμιμο online στοίχημα

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ιδιαίτερα περίπλοκη την ενασχόλησή τους με τον online στοιχηματισμό. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πέρα για πέρα διαφορετική. Τα πράγματα είναι απλά, αν ακολουθηθούν τα απαραίτητα βήματα. Το online στοίχημα είναι το στοίχημα του παρόντος και του μέλλοντος. Το ίντερνετ κυριαρχεί πλέον στις ζωές μας και δεν μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο στοίχημα. Στο ίντερνετ οι επιλογές, σε στοιχηματικές, αθλήματα, αγορές είναι πολύ περισσότερες, το ποντάρισμα γίνεται πολύ πιο γρήγορα σε πολύ καλύτερες αποδόσεις.

Τα βασικά βήματα είναι τα εξής: α) εγγραφή, β) τρόπος κατάθεσης, γ) ταυτοποίηση και δ) τρόπος ανάληψης. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε πιο αναλυτικά το καθένα από αυτά.

Εγγραφή

Για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία σας παραπέμπουμε σε ειδικό άρθρο, όπου παραθέτουμε αναλυτικά τη διαδικασία. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Σας ξαναθυμίζουμε, μόνο, ότι είναι επιτακτική η συμπλήρωση πραγματικών στοιχείων όταν κάνετε την εγγραφή. Συμπληρώστε με διαφάνεια τα στοιχεία σας δίχως κανένα δισταγμό, αφού όλες οι στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας έχουν περάσει τον απαράιτητο έλεγχο από το ελληνικό κράτος και δεν υπάρχει κίνδυνος απάτης.

Τρόπος κατάθεσης

Οι μέθοδοι κατάθεσης διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, υπάρχουν όμως ορισμένες που είναι σαφώς οι πιο διαδεδομένες: 1) πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, 2) paysafecard, 3) τραπεζικό έμβασμα 4) ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Ταυτοποίηση

Το επόμενο στάδιο μετά την εγγραφή και την κατάθεση χρημάτων έχει να κάνει με τη διαδικασία ταυτοποίησης. Κοινώς, η εκάστοτε ιστοσελίδα θέλει να πιστοποιήσει ότι ο λογαριασμός αφορά… εσάς. Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας χρειάζεται η αποστολή των παρακάτω εγγράφων: 1) αποδεικτικό ηλικίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο), 2) αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου, ο οποίος έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο), 3) αποδεικτικό μέσου πληρωμής.

Τρόπος Ανάληψης

Ήρθε και η ώρα της ανάληψης… Παίξατε λοιπόν και κερδίσατε. Πως παίρνετε τα χρήματα σας; Σε περίπτωση, λοιπόν, που η κατάθεσή σας έχει γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η ανάληψη πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Αν, όμως, έχετε επιλέξει κατάθεση με κάρτα Paysafe (ή με κάρτα Mastercard), τότε απαιτείται άλλη μέθοδος ανάληψης. Το πιο σύνηθες είναι η ανάληψή σας να πραγματοποιηθεί με έμβασμα (τραπεζική μεταφορά).