Οδηγίες για άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική ιστοσελίδα

Μία από τις πλέον δημοφιλής επιλογές στους παίκτες αποτελεί το online στοίχημα. Ολοένα και περισσότεροι γυρίζουν την …πλάτη τους στον επίγειο στοιχηματισμό, προχωρώντας στο άνοιγμα λογαριασμού σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προφανώς και υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, όμως σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Για να πάρουμε ένα παράδειγμα, έστω ότι θέλετε να κάνετε εγγραφή στην Betshop κάνοντας κλικ εδώ, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της. Στο δεξί πάνω άκρο της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας υπάρχει η επιλογή “Εγγραφή“.

1. Κάνοντας κλικ θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ερωτήσεις ασφαλείας).

Υπογραμμίστε το γεγονός ότι τόσο το email όσο και το ονοματεπώνυμο πρέπει να αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία. Ακολούθως εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι ένα κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου η εγγραφή σας να προσωποποιηθεί και να είναι πιο ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται.

2.  Στη συνέχεια συμπληρώνετε και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και άλλα, και κλικάρετε την επιλογή “Αποδοχή όρων”. Ενδέχεται σε ορισμένες ιστοσελίδες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου captcha, όπου χρειάζεται προσοχή για να τοποθετήσετε επακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κεφαλαίο γράμμα).

3. Τσεκάρετε στο email σας ότι σας έχει έρθει επιβεβαιωτικό email εγγραφής από την ιστοσελίδα και κάνετε κλικ ώστε να επιβεβαιώσετε ότι όντως εσείς είστε αυτός που έκανε την εγγραφή. Είστε έτοιμοι για παιχνίδι! Προχωράτε στην 1η σας κατάθεση και η ιστοσελίδα θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα επιβράβευσης που σας προσφέρει!

Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας η ιστοσελίδα θα σας ζητήσει να αποστείλετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένη την ταυτότητα σας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,ΟΤΕ, κλπ).