Οως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία; Τη νούμερο ένα επιλογή των παικτών αποτελεί στις μέρες μας το online στοίχημα. Ολοένα και πιο πολλοί… γυρίζουν την πλάτη τους στον επίγειο στοιχηματισμό και ανοίγουν λογαριασμό σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού το στοίχημα στο ίντερνετ έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το στοίχημα στα πρακτορεία.

Αν αναρωτιέστε πως θα κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία είστε στο σωστό σημείο. Παρακάτω σας έχουμε έναν αναλυτικό οδηγό για να σας λυθεί κάθε απορία.

Εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία

Προφανώς και υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από εταιρία σε εταιρία. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι παντού σχεδόν η ίδια. Ας εξετάσουμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι θέλετε να κάνετε εγγραφή στην Betshop κάνοντας κλικ εδώ, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της.

Βήμα 1

Πάνω και δεξιά στην αρχική σελίδα υπάρχει η επιλογή “Εγγραφή“. Κάνοντας κλικ θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας).

Πρόσεξτε ότι τόσο το email όσο και το ονοματεπώνυμο πρέπει να είναι τα πραγματικά σας. Έτσι εξασφαλίζετε και εσείς και η εκάστοτε στοιχηματική εταιρία  το ασφαλές παιχνίδι και τη νομιμότητα των συναλλαγών σας.

Στη συνέχεια, εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι ένα κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου η εγγραφή σας να προσωποποιηθεί και να είναι πιο ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι κανείς άλλος δεν θα μπορεί να μπει στο λογαριασμό σας.

Καλό θα ήταν να απομνημονεύσετε τον όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα βάλετε. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση που τα ξεχάσετε υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης. Στέλνοντας email ή μήνυμα στην εκάστοτε στοιχηματική, ο οποία θα σας δώσει νέο κωδικό μέσα από μία διαδικασία ταυτοποίησης.

Βήμα 2

Στη συνέχεια συμπληρώνετε και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Αυτά περιλαμβάνουν διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο μεταξύ άλλων. Έπειτα κλικάρετε την επιλογή “Αποδοχή όρων”.

Ενδέχεται σε ορισμένες ιστοσελίδες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου captcha, όπου χρειάζεται προσοχή για να τοποθετήσετε επακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κεφαλαίο γράμμα). Διαβάστε επιμελώς του Όρους της κάθε στοιχηματικής πριν τους αποδεχθείτε ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια.

Βήμα 3

Τσεκάρετε στο email σας ότι σας έχει έρθει επιβεβαιωτικό μήνυμα εγγραφής από την εταιρία. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ ώστε να επιβεβαιώσετε ότι όντως εσείς είστε αυτός που έκανε την εγγραφή. Έπειτα έχετε τελειώσει με την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία και είστε έτοιμοι για να παίξετε! Προχωράτε στην 1η σας κατάθεση και μπορείτε να δείτε τις προσφορές* που έχει η εταιρία!

Ταυτοποίηση στοιχηματικής

Η ταυτοποίηση είναι μία διαδικασία που κάποιοι νέοι παίκτες ίσως βλέπουν ως αγγαρεία ή θεωρούν αχρείαστη. Ωστόσο, είναι απολύτως απαραίτητη για να εξασφαλίσετε πως θα μείνει ενεργός ο λογαριασμό σας και να μην έχετε καθυστερήσεις στις συναλλαγές σας.

Πρόκειται για διαδικασία που είναι υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Σας εξασφαλίζει νόμιμο παιχνίδι και εξαλείφει την πιθανότητα απάτης. Και εδώ, μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία που σας ζητούνται με ειλικρίνεια, αφού δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ακολουθούν τους κανονισμούς του ελληνικού κράτους.

Ταυτοποίηση έγγραφα

Για να προχωρήσετε με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας μετά την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία θα χρειαστεί να αποστείλετε έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή. Αρκούν συνήθως δύο και το ένα είναι η αστυνομική σας ταυτότητα και από τις δύο όψεις. Χρειάζεται, καθώς θα πρέπει να ελεγχθεί με αυτό τον τρόπο το ονοματεπώνυμό σας.

Πέρα από αυτό, απαιτείται και ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο κάποιου λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ.) στο όνομά σας. Αν δεν διαθέτετε, τότε τις περισσότερες φορές αρκούν οι κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού σας ή εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης.

Τα έγγραφα αυτά τα στέλνετε με e-mail στην εταιρία ή αλλιώς τα ανεβάζετε στην πλατφόρμα μέσω του λογαριασμού σας σε μια ειδική φόρμα. Αν γίνουν αποδεκτά, τότε είστε απόλυτα έτοιμοι για παιχνίδι!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις