Στοίχημα Τένις: Κανόνες των στοιχηματικών

στοίχημα τένις κανόνες

Με δεδομένο πως το τένις είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα στο χώρο του στοιχήματος, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν ιδιαίτερη βάση στο συγκεκριμένο άθλημα, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης έχει την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα από πολλές αγορές. Τις περισσότερες φορές η διαφορά στην απόδοση ενός αγώνα τένις μεταξύ των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι μεγάλη και ο παίκτης είναι προτιμότερο να μην επιλέγει να ποντάρει συστηματικά σε μια μόνο ιστοσελίδα.

Φυσικά, πέραν από τους κανόνες που θέτουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, σημαντικός παράγοντας είναι ο παίκτης να γνωρίζει και να έχει μελετήσει για τον αγώνα που πρόκειται να ποντάρει. Ο παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι τενίστες, την μεταξύ τους προϊστορία, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, για την επιφάνεια στην οποία διεξάγεται η αναμέτρηση και τις επιδόσεις του κάθε παίκτη σε αυτή. Παράλληλα, για την τοποθεσία που διεξάγεται το τουρνουά, αλλά και για την παράδοση που έχει ο τενίστας σε αυτό.

Ακολουθούν οι κανόνες στοιχηματισμού στο τένις της ιστοσελίδας Stoiximan.gr:

“Ένας αγώνας τένις θεωρείται ότι ξεκίνησε με το πρώτο σέρβις του αγώνα.
Όλα τα στοιχήματα εξακολουθούν να ισχύουν σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Αλλαγή του τόπου διεξαγωγής
β) Αλλαγή της ημέρας του αγώνα και / ή του προγράμματος
γ) Αλλαγή της επιφάνειας επί της οποίας ο διεξάγεται ο αγώνας
δ) Αλλαγή από κλειστό σε ανοικτό γήπεδο ή το αντίστροφο

Γενικός Κανόνας
Ο συγκεκριμένος κανόνας υπερισχύει όλων των υπολοίπων. Στην περίπτωση που ένα παιχνίδι ξεκινήσει και δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκύρα, εκτός από τα στοιχήματα τα οποία έχουν ήδη διευθετηθεί, τη στιγμή της διακοπής ή δεν δύναται να διευθετηθούν διαφορετικά (έχουν ήδη κριθεί τη στιγμή της διακοπής – βλ. Παραδείγματα 1-3 παρακάτω).

Νικητής Τουρνουά (Μακροχρόνια)
Αν ένας παίκτης δεν συμμετάσχει στο τουρνουά, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Ο παίκτης θα πρέπει να έχει παίξει ένα τουλάχιστον πόντο στο τουρνουά για να ισχύουν τα στοιχήματα.
Νικητής αγώνα(πριν τον αγώνα και live στοιχηματισμός)
Όλα τα στοιχήματα για τον νικητή ενός αγώνα τένις θα θεωρούνται άκυρα στην περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση αλλαγής του συνολικού αριθμού Σετ (π.χ. από νίκη στα 3 Σετ σε νίκη στα 5 Σετ) που παιχτούν σε έναν αγώνα, τα στοιχήματα Νικητής Αγώνα θα ισχύουν ενώ τα στοιχήματα που αφορούν Σετ και γκέιμς θα είναι άκυρα.
Η2Η στοιχήματα διοργάνωσης
Πρέπει και οι δύο παίκτες/ομάδες να παίξουν τουλάχιστον έναν πόντο στη διοργάνωση για να ισχύσουν τα στοιχήματα. Αν οι δύο παίκτες/ομάδες φθάσουν μέχρι τον ίδιο γύρο της διοργάνωσης, τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Διαβάστε τους υπόλοιπους κανόνες εδώ!