Ποια είναι τα κριτήρια ώστε να επιλέξουμε τη σωστή στοιχηματική ιστοσελίδα

Το διαδικτυακό στοίχημα κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους στις μέρες μας κι όχι αδίκως. Υπάρχουν αρκετές νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες με άδεια λειτουργίας στη χώρα μας, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να νιώσει την απόλυτη εμπειρία στοιχήματος μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ποιες είναι όμως αυτές οι υπηρεσίες που κάνουν τις ιστοσελίδες να ξεχωρίζουν; Τι θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να επιλέξουμε τη σωστή στοιχηματική ιστοσελίδα;

Αμέσως τώρα θα δούμε μερικά κριτήρια που θα πρέπει να έχουμε όλοι κατά νου, πριν ξεκινήσουμε τη δράση.

Αξιοπιστία και ασφάλεια στοιχηματικής ιστοσελίδας

Το συγκεκριμένο κριτήριο μπαίνει πρώτο, καθώς είναι το Α και το Ω για κάποιον παίκτη που θέλει να παίξει στο ίντερνετ. Αν δεν ελέγξετε το συγκεκριμένο κριτήριο, τότε όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνετε τη δική σας έρευνα ακόμη κι αν δεν είστε γνώστης του αντικειμένου, καθώς υπάρχουν πολλά site όπως το Bethome.gr και διάφορα forums απ’ όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες. Επίσης, έχετε κατά νου και τις παρουσιάσεις των ιστοσελίδων που θα βρείτε, καθώς έτσι θα δείτε βαθμολογίες των ιστοσελίδων, σχόλια χρηστών και γενικές πληροφορίες που αφορούν τον προορισμό των χρημάτων και των στοιχημάτων σας.

Κλείνοντας, καλό θα ήταν να μιλήσετε με ανθρώπους που παίζουν στο ίντερνετ και να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Από αυτούς θα πάρετε την έξτρα πληροφόρηση, όπως επίσης μπορεί να μάθετε και τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιάζει κάποια ιστοσελίδα.

Άδεια στοιχηματικής ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα στην οποία θα επιλέξετε να παίξετε, δεν αρκεί να είναι απλά αδειοδοτημένη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και από ποια αρμόδια αρχή έχει αδειοδοτηθεί. Όσες ιστοσελίδας έχουν αδειοδοτηθεί σε Μεγάλη Βρετανία, Μάλτα και Γιβραλτάρ αποτελούν εγγύηση, μιας και οι ρυθμιστικές αρχές των συγκεκριμένων χωρών είναι αρκετά αυστηρές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών έρχεται αμέσως μετά στη λίστα μας, καθώς είναι άκρως σημαντική για όλους τους παίκτες, πεπειραμένους και μη. Καλό θα ήταν η στοιχηματική ιστοσελίδα που θα επιλέξετε να ανοίξετε λογαριασμό να έχει εξυπηρέτηση πελατών μέσω e-mail, Live Chat και τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα. Υπάρχουν ιστοσελίδες όπου υπάρχει επικοινωνία μόνο μέσω e-mail και καλό θα ήταν να τις αποφεύγετε, καθώς αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό σας, πιθανόν να αργήσει περισσότερο από το κανονικό μέχρι να λυθεί.

Αποδόσεις στοιχημάτων

Πάμε τώρα στα πιο πρακτικά κριτήρια, με πρώτο και κυριότερο τις αποδόσεις. Οι αποδόσεις διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, όπως επίσης διαφέρει και η γκανιότα. Έτσι, καλό θα ήταν πριν ανοίξετε λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα να μελετήσετε τις αποδόσεις που προσφέρουν, ενώ κρατήστε κατά νου πως αν στοιχηματίζετε αρκετές ημέρες νωρίτερα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα θα βρείτε υψηλότερες αποδόσεις απ’ ότι ανήμερα του γεγονότος.

Προσφερόμενες αγορές

Ακόμη ένα πολύ σημαντικό κριτήριο είναι οι διαθέσιμες αγορές που προσφέρει η κάθε ιστοσελίδα. Θα δείτε πως για ένα παιχνίδι κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα μπορεί να προσφέρει 150+ ειδικά στοιχήματα, ενώ κάποια άλλη για το ίδιο παιχνίδι μπορεί να προσφέρει 40. Προφανώς η πρώτη περίπτωση είναι υπέρ του παίκτη, καθώς του δίνει την ευκαιρία να παίξει αυτό που πραγματικά θέλει και όχι να προσαρμόσει την επιλογή του στα δεδομένα της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Live Betting

Ο ζωντανός στοιχηματισμός κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους με το πέρασμα του χρόνου κι αυτό οφείλεται στις ευκαιρίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια ιστοσελίδα με “πλούσιο” πρόγραμμα Live Betting και αρκετές διαθέσιμες αγορές, ώστε να μπορείτε να παίξετε αυτό που θέλετε, την ώρα ακριβώς που το θέλετε. Σημαντικό ρόλο στο Live Betting παίζουν επίσης και οι αποδόσεις.

Μέθοδοι Συναλλαγών

Αφού έχετε τσεκάρει όλα τα παραπάνω, το επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε πόσες και ποιες μεθόδους συναλλαγών έχει η κάθε ιστοσελίδα. Η Paysafecard και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Skrill και Neteller αποτελούν πραγματικό “εργαλείο” στα χέρια όλων των παικτών. Επίσης, όσον αφορά τις συναλλαγές σας θα πρέπει να ελέγξετε τα όρια κατάθεσης/ανάληψης που έχει η κάθε ιστοσελίδα, όπως επίσης και το αν έχει χρεώσεις για κάθε συναλλαγή.

Προγράμματα επιβράβευσης

Τα προγράμματα επιβράβευσης που έχει η κάθε ιστοσελίδα μπορεί να μην αποτελούν πρωταρχικό κριτήριο, ωστόσο δίνουν το έξτρα κίνητρο στον εκάστοτε παίκτη ώστε να πραγματοποιήσει την εγγραφή του σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα. Πριν επιλέξετε τον τελικό προορισμό σας λοιπόν, διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε ιστοσελίδας όσον αφορά τις επιβραβεύσεις. Οι απαιτήσεις τζιραρίσματος, οι μέθοδοι κατάθεσης και οι τύποι στοιχημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι μερικά από τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως.

Αξιολογήσεις
Πλατφόρμα
Αξιολόγηση
Πλεονεκτήματα
Εγγραφή
4.85
Stoiximan
 • Στο επίκεντρο ο Έλληνας παίκτης
 • Αγώνες σε Live Streaming*
 • Γρήγορη Εφαρμογή για Κινητά
4.83
Bwin
 • Γνωστή σε όλο τον πλανήτη
 • Bwin App για Smartphones
 • Πλούσιο Live Betting
4.77
Bet365
 • Κορυφαίες Αποδόσεις
 • Πολύ γρήγορο Live Betting
 • Ασιατικά Χάντικαπ στο Ποδόσφαιρο
4.25
Winmasters
 • Έχει πλέον και Live Streaming*
 • Δυνατή Εφαρμογή για Κινητά
 • Άμεσες και Ασφαλείς Συναλλαγές
4.63
Goalbet
 • Ελκυστικές αποδόσεις στα φαβορί
 • Έχει τα Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εξυπηρέτηση 24/7 στα Ελληνικά
4.70
Betshop
 • Διαθέτει Live Streaming*
 • Αγορές για Πλήθος Σπορ
 • Επιβραβεύει* συχνά τα μέλη
 • «Εγγύση» στο Online Στοίχημα
 • Παρέχει και Live Streaming*
 • Άμεση Εξυπηρέτηση & Γρήγορες Συναλλαγές
*21+ Εμπορικό Περιεχόμενο