Οι επιλογές των κόρνερ στο στοίχημα

Μετά και την είσοδο πολλών διαδικτυακών νόμιμων ιστοσελίδων οι παίκτες του στοιχήματος απέκτησαν πολλές περισσότερες επιλογές, στην προσπάθειά τους για μεγιστοποίηση του δυνατού κέρδους. Πλέον, αυτές δεν περιορίζονται στις κλασικές αγορές του 1Χ2, Under/Over και GG/NG.

Μια απ’ τις αγορές που γνωρίζουν άνθηση και επιλέγονται από αρκετούς παίκτες είναι αυτή των κόρνερ. Είναι λογικό να θεωρεί κανείς ότι μιλάμε για ποντάρισμα που εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Αρχικά, να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μια αγορά που προσφέρεται τόσο πριν απ’ τις αναμετρήσεις, όσο και σε μορφή live. Συνήθως, οι νόμιμες ιστοσελίδες ορίζουν μια τιμή ανάλογα τον χαρακτήρα της εκάστοτε αναμέτρησης (π.χ. 8,5 κόρνερ) και ο παίκτης καλείται να επιλέξει Under ή Over. Αν η τιμή που ορίζεται είναι στα 8,5 κόρνερ, τότε αν επιλέξετε Over θα κερδίσετε το στοίχημα αν προκύψουν στο παιχνίδι τουλάχιστον 9 κόρνερ.

Υπάρχει η επιλογή των κόρνερ στο ημίχρονο, όπου οι τιμές είναι χαμηλότερες, ενώ αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν και άλλες επιλογές όπως ποια ομάδα θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη κόρνερ και ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ. Επίσης, συνήθως προσφέρεται και εύρος κόρνερ, όπως για παράδειγμα το 0-6, 7-9 κ.ο.κ., στα πρότυπα του κλασικού 0-1, 2-3, 4-6 Goal.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι καθότι έχουμε να κάνουμε με μια εξειδικευμένη στοιχηματική αγορά, ο παίκτης οφείλει να είναι ενημερωμένος. Ο τρόπος που αγωνίζεται η κάθε ομάδα είναι ο κύριος παράγοντας που πρέπει να έχουμε μελετήσει πριν μπούμε στην αγορά των κόρνερ, καθώς έχει σημασία αν επιλέγει επιθετική ανάπτυξη απ’ τα πλάγια ή απ’ τον άξονα.

Επίσης, ο χαρακτήρας των αγώνων παίζει ρόλο και ειδικά αν υπάρχει κάποιο ισχυρό φαβορί (π.χ. Μπαρτσελόνα – Αλμερία). Όσο πιο πολύ πιέζει μια ομάδα, τόσο συχνότερα θα φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και άρα τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες για κόρνερ. Τέλος, θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, στοιχείο που παίζει ρόλο σ’ όλα τα στοιχήματα.