νόμιμο online στοίχημα

Που μπορεί να παίξει κανείς νόμιμο online στοίχημα; Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) σχετικά με τη μη αδειοδοτημένη παροχή υπηρεσιών διαδικτυακών παιγνίων, στην προσπάθεια της να καταπολεμήσει το παράνομο διαδικτυακό στοίχημα.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και την “Black list” των ιστοσελίδων εκείνων που δεν απέκτησαν άδεια προκειμένου, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι, για να παίξει κανείς νόμιμα πρέπει να στοιχηματίζει σε μία από τις 24 ιστοσελίδες που έχουν αποκτήσει ελληνικό ΑΦΜ και έχουν υπαχθεί στο μεταβατικό καθεστώς του Νόμου 4002/2011.

Οι νόμιμες στοιχηματικές οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα έχουν λάβει άδεια λειτουργίας βάση της ΠΟΛ.1248/13.12.2011 και είναι 24 στον αριθμό.

Το Bethome.gr προσφέρει στους αναγνώστες του μία αναλυτική αξιολόγηση κάθε στοιχηματικής εταιρίας, που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Το κάθε ένα review είναι βασισμένο σε διαφορετικούς τομείς του διαδικτυακού στοιχήματος. Οι παράμετροι που έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση κάθε παρόχου είναι πολλοί, όλοι όμως είναι εξίσου σημαντικοί. Η ποιότητα του Live Betting, τα ειδικά στοιχήματα, η ενότητα του Live Καζίνο, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Έτσι, προκύπτει και η βαθμολογία των μπουκμέικερ, σε κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Τέλος, υπάρχει και η συνολική βαθμολόγηση, που βγαίνει από την ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών που προσφέρουν οι στοιχηματικοί ιστότοποι.

Τόσο στο Live, όσο και στο Pre Game στοίχημα, οι παίκτες ψάχνουν τις πιο συμφέρουσες αποδόσεις. Επιπλέον, ψάχνουν τους παρόχους με τις περισσότερες αγορές πάνω σε ένα παιχνίδι. Η ευρεία γκάμα επιλογών είναι δυνατό «χαρτί» για τους ιστοτόπους στοιχημάτων. Φυσικά, πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση του παίκτη, παίζουν οι συναλλαγές και η εξυπηρέτηση πελατών. Το κοινό επιθυμεί οι καταθέσεις και οι αναλήψεις να γίνονται με ασφάλεια και ταχύτητα. Επίσης, θέλει να βρίσκει άμεσα λύση στα όποια προβλήματα ανακύπτουν, και να εξυπηρετείται γρήγορα και αποτελεσματικά από τους εκπροσώπους των bookmakers.

Μέσω του Bethome.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε καθεμιά από τις στοιχηματικές που προτείνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε σύνδεσμο για την εγγραφή αν πατήσετε σε κάθε μία από αυτές. Στην περίπτωση αυτή μας παραχωρείτε το δικαίωμα, όπως και την υποχρέωση να παρέμβουμε σε ενδεχόμενο πρόβλημα που προκύψει στο στοιχηματικό λογαριασμό σας.

Παρακάτω παραθέτουμε συνοπτικά τις 24 αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στις οποίες ο παίκτης έχει την δυνατότητα να παίξει νόμιμο online στοίχημα:

1) CASH POINT (MALTA) LIMITED   (Cashpoint) *Παύση λειτουργίας
2) PADDY POWER P.I.C.  (Paddy Power) *Δεν δέχεται Έλληνες παίκτες
3) KINGMAKER LIMITED  *Έχει σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα
4) SPORTING ODDS LIMITED   (Sportingbet) (Vistabet, Bwin)
5) REBELS GAMING LTD   (BetRebels)  (Interwetten) (Winmasters)
6) ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED  (Championsbet) (Tipbet)
7) SILVER LINK LIMITED *Παύση λειτουργίας
8) LUCKY STREAM LIMITED  (Bet365)
9) DIAMOND LINK LIMITED   (Pokerstars, Betstars)
10) PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED   (Mybet)
11) YEZ GAMING LTD (Directslot) *Προστέθηκε στη 15η Blacklist 22.12.2016
12) AS IMG KASIINOD (Grandx)
13) GLB GmbH (Goalbet)
14) MERIDIAN GAMING LIMITED *Παύση λειτουργίας
15) STS SPORTWETTEN GmbH *Παύση λειτουργίας
16) ELDORADO SPORTWETTEN GmbH *Προστέθηκε στη 13η Blacklist 18.11.2016
17) MAGIC SERVICES LIMITED   (Bet8)
18) ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV *Παύση λειτουργίας
19) LOVE 2 CELEBRATE EΠE  (Netbet)
20) LOGFLEX LIMITED   (Novibet)
21) DOMS CARS LIMITED *Παύση λειτουργίας
22) DOMS HOLDINGS UK LIMITED *Παύση λειτουργίας
23) Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED  (Betshop)
24) GML INTERACTIVE LTD (Stoiximan)

Δείτε εδώ την αξιολόγηση των στοιχηματικών ιστοσελίδων (κλικ εδώ)

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις