live streaming

Είναι γεγονός ότι μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που προσφέρουν αρκετές στοιχηματικές εταιρίες και καθιστά ακόμα πιο ευχάριστο τον στοιχηματισμό είναι αυτή του Live Streaming*. Κοινώς, η δυνατότητα που δίνεται στον παίκτη να παρακολουθήσει ζωντανά το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει, μέσα από μία γκάμα αθλημάτων.

Πρόκειται για μία καινοτόμα υπηρεσία, που σταδιακά οι περισσότερες πλατφόρμες εντάσσουν στις παροχές τους. Και μάλιστα, τα παιχνίδια που καλύπτονται για ζωντανή μετάδοση συχνά προέρχονται από τις πιο εμπορικές λίγκες.

Τα πιο δημοφιλή είναι, φυσικά, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Θα βρείτε παιχνίδια από τις Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Όμως, υπάρχει παράλληλα πλήθος διοργανώσεων για να απολαύσουν και οι λάτρεις του μπάσκετ. Ανάμεσά τους βρίσκονται στις περισσότερες περιπτώσεις η Euroleague, το ΝΒΑ, το Eurocup και πολλές άλλες. Ακόμη, στις περισσότερες πλατφόρμες πλέον διαθέσιμα είναι ματς και για άλλα αθλήματα, όπως το τένις και το βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν πολύπλοκες προϋποθέσεις για να παρακολουθήσετε σε ζωντανή σύνδεση παιχνίδια που προσφέρονται από μία στοιχηματική. Σε αρκετές περιπτώσεις αρκεί ο παίκτης να έχει έναν ενεργό λογαριασμό σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στο Live Streaming*. Κάποιες ιστοσελίδες ζητούν και ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης, που συνήθως είναι πολύ μικρό. Να αναφέρουμε πως πιο σπάνια υπάρχει και το ενδεχόμενο να απαιτείται και ένα ενεργό στοίχημα, που να έχει κατατεθεί τις τελευταίες 24 ώρες.

Τα πλεονεκτήματα

Δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη ανάλυση για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της διευκόλυνσης του παίκτη κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού, μέσω της υπηρεσίας Live Streaming*. Η δυνατότητα να παρακολουθείς live ένα παιχνίδι αυξάνει τις ιδέες, αλλά και τη σιγουριά, για ένα νέο live στοίχημα ή μία κάλυψη σε στοίχημα που παίχτηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ανά πάσα στιγμή, ο παίκτης έχει στην κυριολεξία εικόνα από τον αγώνα που τον ενδιαφέρει και προσαρμόζει τις αποφάσεις για το ποντάρισμά του. Φυσικά, “μετράει” πάρα πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν. Φτάνει να σκεφτεί κανείς πως σε αντίθετη περίπτωση θα απαιτούνταν πλήθος εξόδων από τον παίκτη για τη συνδρομή σε δορυφορικά και συνδρομητικά κανάλια. Παράλληλα, στις περιπτώσεις που χρειάζεται μόνο η ύπαρξη ενός ενεργού λογαριασμού, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα παιχνίδι, χωρίς απαραίτητα να διακατέχεται από το “άγχος” του πονταρίσματος.

Τι πρέπει να διαθέτω;

Για την παρακολούθηση αγώνων μέσω Live Streaming* απαιτείται, φυσικά, η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Παράλληλα, η σύνδεση στο ίντερνετ πρέπει να είναι σχετικά γρήγορη, για να μην αντιμετωπίσετε ενοχλητικά κολλήματα και να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα βίντεο. Τέλος, χρειάζεται ο παίκτης να έχει “κατεβασμένη” την πιο πρόσφατη έκδοση του Adobe Flash Player. Τέτοιου είδους τεχνικές λεπτομέρειες αναφέρονται αναλυτικά από τον κάθε πάροχο και καλό είναι να τις συμβουλευτείτε για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον, να αναφέρουμε πως μπορείτε να δείτε ζωντανή εικόνα από τους αγώνες σε στοιχηματική και μέσω κινητού ή tablet. Θα πρέπει, ωστόσο, η συσκευή σας να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία. Αν και με τις περισσότερες νέας γενιάς, δηλαδή τις λεγόμενες “έξυπνες”, δεν θα έχετε το παραμικρό πρόβλημα.

Δείτε τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις