Η paysafecard έχει γίνει γίνει ο δημοφιλέστερος τρόπος καταθέσεων σε στοιχηματικές εταιρίες αλλά και ο δημοφιλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών αγορών. Ο λόγος; Ο οποιασδήποτε μπορεί να βρει τις paysafecard σε πάρα πολλά σημεία πώλησης, ενώ η διαδικασία αγορών/καταθέσεων είναι ιδιαιτέρως εύκολη, καθώς το μόνο που χρειάζεται κάποιος, είναι να ανοίξει ένα mypaysafecard λογαριασμό και να πληκτρολογήσει τον αριθμό pin που έχει στα χέρια του. Φυσικά, καλό θα ήταν να γίνει και η επαλήθευση των στοιχείων του λογαριασμού, κυρίως για την ασφάλειά σας και τις ομαλές συναλλαγές σας. Επίσης, χρησιμοποιώντας έναν μη επικυρωμένο λογαριασμό έχετε όριο στις καταθέσεις σας, ενώ αν έχετε επικυρώσει το λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις paysafecard όσο εσείς επιθυμείτε και χωρίς κανένα απολύτως όριο.

Μπορείτε να βρείτε τις paysafecard σε όλον τον κόσμο, ωστόσο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, μπορείτε να τις βρείτε σε πολλά σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και περίπτερα. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η αναζήτηση σημείων πώλησης paysafecard. Μέσω αυτής, μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία πώλησης στη γειτονιά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά τα σημεία πώλησης στη χώρα μας ξεπερνούν τα 600.000, έτσι μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί ότι μπορεί να τις βρει σχεδόν παντού.

Οι διαθέσιμες paysafecard είναι αξίας 5€, 10€, 25€, 50€ και 100€. Επιπλέον, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τον mypaysafecard λογαριασμό σας μαζεύετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε δώρα όπως paysafecard pins αξίας 5, 10 και 50€.

Τέλος, η paysafecard φροντίζει και για όσους τη χρειαστούν καθ’ οδόν. Το paysafecard App σας δείχνει όλα τα κοντινά σημεία πώλησης στο κινητό σας. Με τη λειτουργία Augmented – Reality βρίσκετε το επιθυμητό σημείο πώλησης που βρίσκεται κοντά σας, έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικούς pin ακόμη κι αν είστε σε άγνωστα μέρη για εσάς. Το συγκεκριμένο App είναι διαθέσιμο για Android και IOS συσκευές.

rsz_σημεία_πώλησης