Το ποντάρισμα στις Εθνικές ομάδες χρειάζεται προσοχή

stoixima sto internet

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ποντάρουν στα πρωταθλήματα των χωρών. Αυτά έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ είναι εύκολο για κάποιον να παρακολουθεί τις εξελίξεις στις ομάδες αυτών μέσω του διαδικτύου. Γνωρίζοντας καλά το τι συμβαίνει στα πρωταθλήματα οι παίκτες οδηγούνται σε πιο ασφαλή συμπεράσματα, κάτι που σημαίνει πως τα πονταρίσματά τους είναι χαμηλότερου ρίσκου. Ουδείς μπορεί να επισημάνει με βεβαιότητα ότι τα κέρδη είναι σίγουρα, ωστόσο σαφώς οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες.

-Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Stoiximan

Τι γίνεται όμως όταν στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι εθνικές ομάδες; Εκεί τα πράγματα διαφοροποιούνται. Ως γνωστόν, οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είναι σπάνιες μέσα στη σεζόν, όταν μιλάμε για προκριματικά διοργανώσεων ή φιλικά και όχι μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ, Euro, Κόπα Αμέρικα), όπου οι ομάδες έχουν μια συνέχεια στην παρουσία. Τα προκριματικά και τα φιλικά είναι 1-2 παιχνίδια ανά συνήθως τρεις –ή και περισσότερους- μήνες, κατάσταση που κάνει τη ζωή του παίκτη πιο δύσκολη.

Τα ρόστερ των εθνικών διαφοροποιούνται, ενώ οι εμφανίσεις τους δεν έχουν συνέχεια. Για παράδειγμα, επειδή μια εθνική ομάδα έκανε δύο σερί νίκες τον Ιανουάριο δε σημαίνει ότι θα έχει την ίδια απόδοση και έπειτα από τρεις μήνες. Το ρόστερ της μπορεί να έχει αλλάξει, η φόρμα παικτών «κλειδιά» επίσης, συνθήκες που πρέπει να διαφοροποιούν τη θεωρία του πονταρίσματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κοινή πεποίθηση αποτελεί ότι οι παίκτες γνωρίζουν σαφώς λιγότερα πράγματα για τις εθνικές ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους και σε καμία περίπτωση να μη βασίζονται στο μοτίβο του κανονικού στοιχηματισμού που έχουν συνηθίσει στα πρωταθλήματα των χωρών. Η μελέτη είναι δυσκολότερη, το ρίσκο υψηλότερο, στοιχεία που πρέπει να λάβει κανείς υπ’ όψιν του πριν αποφασίσει να βάλει το χέρι στην τσέπη.