Το όριο πονταρίσματος στη στοιχηματική ζωή του παίκτη

arbitrage

Τα τελευταία 20 χρόνια και συγκεκριμένα την τελευταία 10ετία, το ηλεκτρονικό στοίχημα έχει ταράξει συθέμελα τη βιομηχανία του τζόγου, και όπως πολλοί γνωρίζουν, είναι αυτό που έχει κατακτήσει τη συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς.

Τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό,  παρατηρούνται και σημειώνονται διαρκώς περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι βλέπουν τους λογαριασμούς τους να κλειδώνονται ή να μπαίνουν μεγάλα όρια στα πονταρίσματα τους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θα το μάθουμε στο παρακάτω κείμενο που δίνει πολλές απαντήσεις.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες εξελίσσονται και βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, προσφέρουν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών και πληροφοριών, τα στοιχηματικά site ενημερώνουν τον κόσμο για οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ανά τον κόσμο, έτσι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ανώτερης μόρφωσης, παίρνουν την απόφαση να ασχοληθούν με το στοίχημα, όχι σαν ψυχαγωγικά, αλλά επαγγελματικά.

Όσοι αποφασίζουν να γίνουν επαγγελματίες παίκτες συνήθως έχουν άριστη γνώση μαθηματικών και οργάνωσης, έτσι καταφέρνουν με επιτυχία να εντάξουν στο «οπλοστάσιό» τους το Arbing και το Trading.

Δεν είναι μυστικό, πως οι μπουκ ανά τον κόσμο προσπαθούν να αποκλείσουν αυτήν την γκάμα παικτών από το διαδίκτυο, καθώς κάθε επαγγελματίας Arber μπορεί να βγάζει σταθερό κέρδος, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο. Οι τρόποι που μπορούν να επιτύχουν έναν αποκλεισμό, είναι είτε με το κλείδωμα του λογαριασμού του εκάστοτε παίκτη, είχε με το να θέσουν πολύ χαμηλά όρια πονταρίσματος για τους συγκεκριμένους λογαριασμούς (account).

Ποια είναι τα κριτήρια για να κλειδωθεί ένας λογαριασμός;

Οι μπουκ ανά τον κόσμο πάντα θα προσπαθούν να απομακρύνουν από την «πιάτσα» όσους τους κάνουν κακό και βλάπτουν τα οικονομικά οφέλη τους. Χρησιμοποιούν συγκεκριμένα συστήματα ώστε να παρακολουθούν τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά και όταν το σύστημα παρατηρήσει «ύποπτες» κινήσεις, ο λογαριασμός θα δεχθεί πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στην πορεία.

Ο κάθε μη επαγγελματίας παίκτης έχει ορισμένες συνήθειες στις οποίες διαφέρει από έναν επαγγελματία ο οποίος βλέπει το στοίχημα ως δουλειά και όχι ως χόμπι ή μια ασχολία για να περνάει την ώρα του.

Αυτές οι συνήθειες που παρατηρούνται ανάμεσα σε επαγγελματίες παίκτες και μη, είναι συνήθως τα πονταρίσματα (π.χ ένας Arber θα ποντάρει 50,32€ ώστε να γίνει με ακρίβεια η δουλειά του, ενώ ο απλός παίκτης πιθανόν να έβαζε 50€ ή 55€), το ενδιαφέρον για καθημερινές προσφορές ή μπόνους της εκάστοτε ιστοσελίδας (οι επαγγελματίες δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και τα μπόνους που του δίνονται) και φυσικά η κερδοφορία, καθώς κάποιος που χρησιμοποιεί το στοίχημα ως δουλειά θα κάνει πολύ συχνότερες και μεγαλύτερες αναλήψεις από κάποιον απλό παίκτη.

Πολλές φορές τυχαίνει να δημιουργηθεί πρόβλημα με λογαριασμούς παικτών που δεν ασχολούνται επαγγελματικά, απλά γιατί μπορεί να παρέβησαν τους κανόνες μη σκόπιμα. Ακόμη και τότε όμως υπάρχουν λύσεις, καθώς στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλές ιστοσελίδες ώστε να δημιουργήσεις ένα νέο λογαριασμό και να ξεκινήσεις και πάλι το παιχνίδι.