stoixima sto internet

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας εδώ και χρόνια. Μέσω αυτού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και οι παγίδες που κρύβονται και μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές. Αυτό ισχύει στο χώρο της ενημέρωσης, αλλά και αυτόν του στοιχήματος. Οι επιλογές ενημέρωσης πλέον είναι πολλές! Υπάρχουν πολύ αξιόπιστα sites με πλήρη ειδησεογραφία και παρουσίαση των αναμετρήσεων, υπάρχουν όμως και σελίδες παραπληροφόρησης και απάτης.

Αρκετοί παίκτες αναζητούν την επιπλέον πληροφορία, αυτή που δεν ξέρει η «πιάτσα» και θα τους δώσει την ευκαιρία να… πλουτίσουν. Εκεί έχουν «πατήσει» διάφοροι επιτήδειοι και προσπαθούν να «πουλήσουν» υποτιθέμενες πληροφορίες σε ανυποψίαστους χρήστες, με σκοπό να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες. Οι δημιουργοί αυτών των σελίδων ισχυρίζονται στα θύματα τους ότι είναι κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών και πως γνωρίζουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ζητούν κατάθεση χρημάτων είτε μέσω συστημάτων και ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πληρωμών σε λογαριασμούς κυρίως του εξωτερικού, είτε με τη χρήση κωδικών ηλεκτρονικής πληρωμής και προπληρωμένων καρτών, με σκοπό να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. Πρόκειται, φυσικά, για πλεκτάνη, η οποία στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της φοροδιαφυγής.

Το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιου τύπου απατεώνες, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα πρέπει να ακολουθείτε τις συμβουλές και τις προτάσεις των tipster που εμπιστεύεστε. Υπάρχουν αρκετά ΜΜΕ, ιστοσελίδες (όπως το Bethome.gr), ραδιόφωνα και εφημερίδες, που ασχολούνται επισταμένα με το στοίχημα και προσφέρουν γνώσεις, συμβουλές και προτάσεις έπειτα από μελέτη. Αυτός, άλλωστε, είναι ο τομέας της εξειδίκευσης τους, χωρίς αυτό να σας αναγκάζει να τους εμπιστευτείτε «τυφλά».

Έχετε την υποχρέωση προς την τσέπη σας να «φιλτράρετε» τις απόψεις και τις προτάσεις, να καταλήξετε στους tipster που αντιπροσωπεύουν το ύφος και τις διαθέσεις σας και να πορευτείτε μαζί τους. Το ιδεατό θα ήταν να τους ακολουθείτε τόσο στις καλές, όσο και στις κακές περιόδους, ενώ προτείνουμε επίσης να μην προχωρείτε σε παραλλαγές των προγνωστικών τους, αν αυτά δε σας αρέσουν. Προσπαθήστε να καταλήξετε σε 2-3 tipster που θεωρείτε ότι μπορούν να σας φέρουν κέρδος και εμπιστευτείτε τους μέχρις ότου αποδειχτεί αν άξιζαν την εμπιστοσύνη σας ή όχι.

Οι tipster και αναλυτές αγώνων δουλεύουν καθημερινά, μελετώντας και αναλύοντας τους αγώνες του προγράμματος. Έχουν το υπόβαθρο των πρωταθλημάτων, γνωρίζουν καλά τις ομάδες, διότι τις παρακολουθούν επισταμένως και έχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παρουσιάσουν σωστά μία εκτίμηση. Προφανώς μιλάμε για στοίχημα στον αθλητισμό, ο οποίος είναι τις περισσότερες φορές απρόβλεπτος. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που οι αναλύσεις και των καλύτερων tipster θα πέσουν έξω. Αυτή είναι άλλωστε η φύση του στοιχήματος. Το θέμα είναι η ανάλυση που υπάρχει να γίνεται με βάση τα δεδομένα και την ειδησεογραφία των ομάδων.

Ο κάθε αναγνώστης και παίκτης στοιχήματος έχει πλέον πληθώρα επιλογών για την ενημέρωσή του και μέσα από το χρόνο θα καταλάβει ποιος tipster κάνει καλά τη δουλειά του και ποιος πρόχειρα, ανεξαρτήτως του επίκαιρου αποτελέσματος. Οι tipster που το κάνουν ως επάγγελμα κατά βάση προσφέρουν τις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά του δωρεάν, όπως θα έπρεπε να είναι.

Όταν βλέπουμε σελίδες επί πληρωμή ή συνδρομή εκεί θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι τουλάχιστον. Και το απλό ερώτημα είναι γιατί ένας tipster να χρειάζεται έξτρα πληρωμή για να δώσει τα προγνωστικά του. Εφόσον δουλεύει σε ένα αξιόπιστο site ανταμείβεται με βάση τη δουλειά που κάνει.

Μακριά προφανώς από σελίδες που λένε για στημένα παιχνίδια. Είναι ανόητο να πιστέυει κανείς ότι κάποιος που ξέρει για ένα στημένο παιχνίδι θα το δημοσιοποιήσει σε αγνώστους. Όσοι εμπλέκονται σε τέτοια χειραγωγημένα παιχνίδια το κάνουν στα κρυφά και αποκομίζουν τα κέρδη οι ίδιοι. Δεν χρειάζονται τη συνδρομή άλλων παικτών.