Τι είναι το Draw No Bet (DNB) στο στοίχημα

Draw No Bet

Το Draw No Bet έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα σε μια αρκετά δημοφιλή αγορά, όπου ο παίκτης ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ενώ, σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται σε αυτόν.

Πρόκειται για μια αγορά που προσφέρει σημαντικά περιθώρια κέρδους, έχοντας και την ασφάλεια της ισοπαλίας, με τον παίκτη ωστόσο, να καλείται έχει όσο το δυνατόν καλύτερη γνώση των ομάδων και των στατιστικών πριν στοιχηματίσει. Στην Ελλάδα το στοίχημα Draw No Bet ο παίκτης μπορεί να το βρει και με τις ονομασίες «Στοίχημα χωρίς ισοπαλία» και «Ισοπαλία όχι στοίχημα».

Για παράδειγμα σε έναν αγώνα ανάμεσα σε μια ομάδα Α και Β αν ο παίκτης επιλέξει το 1 DNB, για να κερδίσει το στοίχημα θα πρέπει να κερδίσει η ομάδα Α. Σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα Β ο παίκτης χάνει το στοίχημα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται. Αντίθετα, αν ο παίκτης επιλέξει 2 Draw No Bet τότε για να κερδίσει το στοίχημα θα πρέπει να νικήσει η ομάδα Β. Αν κερδίσει η ομάδα Α τότε ο παίκτης χάνει το στοίχημα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα του επιστρέφεται.

Όπως σε άλλες στοιχηματικές αγορές, έτσι και εδώ ο παίκτης μπορεί να βρει το Draw no Bet σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες με διαφορετικές παραλλαγές. Για παράδειγμα, ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στην ισοπαλία ή στο διπλό, ενώ με νίκη της γηπεδούχου του επιστρέφεται το ποντάρισμα. Άλλη παραλλαγή είναι ότι μπορεί να ποντάρει είτε στην ισοπαλία είτε στον άσσο, ενώ σε περίπτωση «διπλού» επιστρέφεται το ποντάρισμα. Τέλος, Draw No Bet πρώτου – δευτέρου ημιχρόνου είναι ακόμη μια παραλλαγή που μπορεί να βρει ο παίκτης σε διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Φυσικά και σε αυτή την αγορά ο παίκτης πριν ποντάρει θα πρέπει να προσέχει τα εξής: Αν υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών, την σημασία της αναμέτρησης για τις δυο ομάδες, τα στατιστικά των ομάδων, την φόρμα στην οποία βρίσκονται, τις καιρικές συνθήκες, αλλά και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Πολλοί είναι οι αυτοί που επιλέγουν το Draw No Bet στο ζωντανό στοίχημα, ενώ τις περισσότερες φορές είναι επιλογή για κάποια ομάδα που ηττάται, ωστόσο και εδώ υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν πρέπει να αγνοήσει κανείς. Όπως για παράδειγμα το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η αναμέτρηση, την συμπεριφορά της ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδα στο γήπεδο.