Τι είναι τα virtual sports;

Είναι κοινή παραδοχή πλέον πως τα Virtual Sports κερδίζουν ολοένα και περισσότερους φίλους και φυσικά τους λάτρεις του στοιχήματος. Πρόκειται για μία καινοτομία στη στοιχηματική αγορά που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια με πιστό κοινό, που συνεχώς διευρύνεται. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Virtual Sports είναι πως είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και τις επτά μέρες της εβδομάδας, εκτοξεύοντας τη δράση και την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη!

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως είναι λογικό έχουν “μυριστεί” την κατακόρυφη αύξηση της δημοτικότητας των Virtual Sports. Έτσι κι αυτές από την πλευρά τους προσπαθούν να βελτιώνουν διαρκώς το λογισμικό τους, ώστε οι υπηρεσίες τους να γίνονται ολοένα και καλύτερες. Δεν παραλείπουν δε σε ορισμένες περιπτώσεις να εμπλουτίζουν τον κατάλογό τους με νέες κατηγορίες εικονικών αθλημάτων.

Κάτι που αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, πάντως, είναι πως τα Virtual Sports μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια καζίνο παρά με το στοίχημα. Και αυτό γιατί τα αποτελέσματά τους έρχονται από την ίδια Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών (Random Number Generator – RNG) που χρησιμοποιείται για παράδειγμα στα φρουτάκια.

Virtual Sports αγορές

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα δημοφιλέστερα Virtual Sports που κυκλοφορούν, όπως επίσης και με τις προσφερόμενες αγορές στις οποίες μπορείτε αντίστοιχα να ποντάρετε.

Ποδόσφαιρο: Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο νικητή του αγώνα, στο Under/Over, Ημίχρονο/Τελικό, όπως επίσης και στο ακριβές σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις περισσότερες από τις ιστοσελίδες που διαθέτουν Virtual Sports μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία των ομάδων για την τρέχουσα αγωνιστική – εικονική – περίοδο, όπως επίσης και χρήσιμα στατιστικά που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε πιο σωστά το ποντάρισμά σας.

Horse racing: Στο συγκεκριμένο αγώνισμα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άλογο που θα κερδίσει την κούρσα, σε forecast και σε tricast. Για να κερδίσετε στη δεύτερη επιλογή, θα πρέπει το άλογο που θα επιλέξετε να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, ενώ στην τελευταία επιλογή θα πρέπει το άλογο να τερματίσει εντός της πρώτης τριάδας.

Dog Racing: Τα στοιχήματα στις εικονικές κυνοδρομίες είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά στις ιπποδρομίες, που περιγράψαμε πιο πάνω. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο νικητή του αγώνα, σε forecast και σε tricast.

Πιθανόν να συναντήσετε κι άλλα αθλήματα σε αρκετές πλατφόρμες όπως το τένις ή το μπάσκετ. Ωστόσο, αυτά που βρίσκονται σε πρώτη προτίμηση μεταξύ των παικτών είναι όσα αναφέραμε αναλυτικά πιο πάνω.

Πλεονεκτήματα των Virtual Sports

Κάποιοι ενδεχομένως να  αναρωτιούνται αν είναι ασφαλές να ποντάρουν τα χρήματά τους σε Virtual Sports. Η απάντηση είναι θετική, καθώς από τη στιγμή που τα αποτελέσματα προέρχονται από τη Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών (RNG), διασφαλίζεται και η ακεραιότητα των αποτελεσμάτων. Αποκλείεται, έτσι, το γεγονός να υπάρξουν αποτελέσματα που έχουν χειραγωγηθεί, αφού δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι και όλα γίνονται αυτόματα.

Ορισμένοι άλλοι από την πλευρά τους, θέτουν το ερώτημα γιατί να στοιχηματίσουν σε Virtual Sports. Και εδώ, όμως, οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Η δράση είναι συνεχής σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εδώ όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα υπάρξει… αναβολή αγώνων λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών. Σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά γραφικά και τις πολλές διαθέσιμες αγορές, δίνουν τη δυνατότητα στον εκάστοτε παίκτη να ζήσει μία μοναδική στοιχηματική εμπειρία. Επομένως, είναι μία επιπλέον επιλογή για στοιχηματισμό που αξίζει προσοχής.