Η υπηρεσία Live Streaming* είναι ένας από τους κυριότερους λόγους, που το ζωντανό στοίχημα βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους, μέρα με τη μέρα. Οι ιστοσελίδες βρίσκουν συνεχώς νέες υπηρεσίες ώστε να βελτιώσουν τη στοιχηματική εμπειρία των πελατών τους και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα, καθώς ό,τι νέο βγάζουν στην αγορά, φαίνεται να είναι και πολύ χρήσιμο. Είναι συνήθως αποτέλεσμα μελέτης, και τουλάχιστον για τις σοβαρές στοιχηματικές, οι ανάγκες των πελατών τους έχουν προτεραιότητα. Οι κυριότερες υπηρεσίες που βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση μεταξύ των παικτών είναι το Cash Out* και το Live Streaming* (συνήθως πάνε χέρι – χέρι) και εμείς θα αναλύσουμε αμέσως τώρα τα πλεονεκτήματα του δεύτερου.

Τι είναι το Live Streaming*

Το Live Streaming* υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στη ζωή των παικτών και σίγουρα αναβάθμισε αρκετά τη στοιχηματική τους εμπειρία, τουλάχιστον όσον αφορά το ζωντανό στοιχηματισμό. Ο κάθε παίκτης μπορεί πλέον να παρακολουθεί τους αγώνες που έχει επιλέξει να τοποθετήσει τα χρήματά του, ωστόσο μπορεί να πάρει και μια “γεύση” από άλλα αθλήματα, όπου μέχρι στιγμής δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει. Με απλά λόγια, η κάθε πλατφόρμα προσφέρει επιλεγμένα παιχνίδια σε ζωντανή μετάδοση. Αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από οπουδήποτε, είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή, είτε κινητό ή tablet. Αρκεί να έχετε μία αξιοπρεπή σύνδεση ίντερνετ και θα αποκτήσετε εικόνα για τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Παιχνίδια σε Live Streaming* προσφέρονται καθημερινά από σχεδόν όλες τις πλατφόρμες πλέον και μπορείτε να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα που αναρτούν στις ιστοσελίδες τους ώστε να επωφεληθείτε από αυτό και να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές στο ποντάρισμά σας.

Ποια είναι τα υπέρ

Στο αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι, το Live Streaming* αποτελεί ένα πραγματικό όπλο των παικτών στη μάχη με τους book, καθώς η χρησιμότητά του είναι τεράστια και βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μέσω της ζωντανής μετάδοσης, μπορεί κάποιος να κρίνει αν όντως αξίζει να ποντάρει στο σημείο όπου είχε στο μυαλό του πριν από την έναρξη του ματς, όπως επίσης μπορεί να κρίνει αν κάποιο pre-game στοίχημά του χρειάζεται κάλυψη. Μπορεί επίσης να κρίνει ότι πρέπει να κάνει cash out* ώστε να προστατέψει τα κέρδη του ή να λιγοστέψει τη χασούρα του, ενώ επιπλέον, μπορεί να εντοπίσει ευκαιρίες όπου δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στο μη στοιχηματικό κομμάτι, μέσω του Live Streaming* μπορεί κάποιος να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από μη εμπορικά αθλήματα ή από πρωταθλήματα δεύτερων κατηγοριών όπου μέχρι τώρα δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει. Έτσι, αποκτά προσωπική άποψη για ομάδες που δεν ήξερε και το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάποιο μελλοντικό στοίχημα θα βοηθηθεί από αυτές τις γνώσεις που αποκόμισε.

Τέλος, ακόμη κι αν κάποιος δεν είναι λάτρης του στοιχήματος, μπορεί να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του αγώνες εντελώς δωρεάν. Τα συνδρομητικά κανάλια πλέον κοστίζουν ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα, ενώ η υπηρεσία Live Streming* διατίθεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ανοίξει λογαριασμό σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν την εν λόγω υπηρεσία κι από εκεί και πέρα μπορεί απλά να απολαμβάνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια, από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις