Τα πλεονεκτήματα της αγοράς του ημιχρόνου

Τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται με το ζωντανό στοίχημα. Μέσω αυτού προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια γκάμα αγορών που υπάρχουν, έτσι ώστε να αυξήσουν σημαντικά το κέρδος τους. Επιλέγουν, δηλαδή, να ποντάρουν στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης στο live betting κι όχι πριν την έναρξη αυτής.

Τι σημαίνει live betting

Είναι γεγονός πως ο ζωντανός στοιχηματισμός γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλή. Και είναι και επόμενο, καθώς προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και κανείς θα τον χαρακτήριζε συναρπαστικό. Στα ζωντανά στοιχήματα, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία που απαιτούν την προσοχή σας. Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας δώσουν μία καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να προσέξετε.

Για αρχή, ας δώσουμε έναν βασικό ορισμό για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι. Στο live betting, επίσης γνωστό ως ζωντανός στοιχηματισμός, πολύ απλά σημαίνει ότι καταθέτετε το ποντάρισμά σας σε παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δηλαδή στοιχηματίζετε σε ένα ματς την ώρα που αυτό λαμβάνει χώρα. Το παιχνίδι ξεκινά με συγκεκριμένες αποδόσεις. Με βάση το τι συμβαίνει κατά τη διάρκειά του, οι πιθανότητες αλλάζουν. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να βελτιώσετε την επιλογή ή ίσως να επιλέξετε μία άλλη.

Άλλωστε, πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Συχνά, πριν την έναρξη μπορεί να υπάρχει αγωνιστική ισορροπία και να μην προκύπτει «καθαρό» σημείο. Εδώ έρχεται το live betting, που σας επιτρέπει να έχετε μία ιδέα του τι ακριβώς συμβαίνει στην αναμέτρηση που σας ενδιαφέρει. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που “κυνηγάνε” τις ανατροπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο παίκτης παρατηρεί το παιχνίδι και συνήθως οι αντιδράσεις του εξαρτώνται από οποιαδήποτε (μικρή ή μεγάλη) διαφοροποίηση της κατάστασης.

Γιατί να προτιμήσετε την αγορά ημιχρόνου στο ζωντανό στοιχηματισμό

Αυτό συμβαίνει είτε διότι πολλοί δεν έχουν καταλήξει σε κάποια επιλογή πριν τον αγώνα, είτε επειδή θεωρούν ότι θα προκύψει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Ωστόσο, όσο πειρασμός κι αν θεωρείται το live, θα πρέπει να ξέρουμε εκτός από τα θετικά του και ορισμένα κομμάτια του που χρήζουν προσοχής. Και αυτό επειδή κρύβει αρκετές παγίδες, οι οποίες αφορούν κυρίως τις χαμηλές αποδόσεις, που λανθασμένα παίζουμε.

Μια τακτική που θα μπορούσε να ωφελήσει είναι να κάνουμε την αρχή με το παιχνίδι στο ημίχρονο. Σκεφτείτε το σαν το «αγροτικό» σας, τη δοκιμασία στην οποία θα υποβληθείτε πριν αποφασίσετε να μπείτε για τα καλά στο «χοντρό» παιχνίδι του live.

Η αγορά του ημιχρόνου έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο όλων το προφανές: το χρόνο. Είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση να έχεις 15 λεπτά στη διάθεση σου για να πάρεις μια απόφαση σε σύγκριση με το «ζωντανό» παιχνίδι, όπου οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν σαν… τρελές και δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς όσο «καθαρά» θέλεις.

Έχοντας παρακολουθήσει ήδη τα πρώτα 45 λεπτά, έχεις σχηματίσει άποψη για τις δύο ομάδες, γνωρίζεις τη δυναμική και τις συνθήκες της αναμέτρησης, είσαι σε θέση να καταλήξεις πολύ πιο εύκολα σε συμπέρασμα σε σχέση με πριν.

Ένα ακόμη θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνήθως οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες στο ημίχρονο. Για παράδειγμα, σ’ ένα ματς που είναι στο 0-0, το Over 2,5 σίγουρα θα προσφέρεται μια μονάδα ψηλότερα στο ημίχρονο, όπως επίσης και το G/G. Αντιστοίχως, η ανατροπή θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.