Οι στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται paysafe cards όλο και αυξάνονται. Μετά το «μαύρο» στοιχηματικό δίμηνο με τα capital controls και τη μεγάλη δυσκολία των παικτών να καταθέσουν στις Νόμιμες Online Στοιχηματικές εταιρείες, η κατάσταση σιγά – σιγά εξομαλύνεται καθώς όλο και περισσότερες είναι αυτές που δέχονται και πάλι ως τρόπο κατάθεσης κάρτες Paysafe.

Πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποιες εταιρείες μπορεί να κάνει ο Έλληνας παίκτης στοιχήματος κατάθεση με Paysafe κάρτα:

Εκτός λοιπόν από τις Betshop, StoiximanMagicbet, Mybet, Interwetten και Netbet κατάθεση με Paysafe δέχονται τόσο η Bet365 όσο και η Pokerstars.

Παρότι η πλειονότητα του στοιχηματικού κοινού γνωρίζει τα πλεονεκτήματα της Paysafe καλό θα ήταν να τονίσουμε εκ νέου κάποια πράγματα, για να κατανοήσουν όλοι γιατί είναι σημαντικό όλο και περισσότερες εταιρείες να ενσωματώνουν τη συγκεκριμένη μέθοδο κατάθεσης.

Οι πιο σημαντικοί από τους λόγους συνοψίζονται παρακάτω:

  1. Ένα ιδιαίτερα απλός, άμεσος και καθόλα εύκολος τρόπος κατάθεσης. Μπορείτε να βρείτε το voucher σε οποιοδήποτε περίπτερο ή ψιλικατζίδικο στη γειτονιά σας.
  2. Δεν χρειάζεται αν δεν επιθυμείτε να βάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, μια και η paysafecard είναι μια ανώνυμη μέθοδος πληρωμής.
  3. Αγοράζοντας μία paysafe κάρτα πχ των 50€ γνωρίζετε πως θα παίξετε το συγκεκριμένο ποσό και έτσι μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τα λεφτά που στοιχηματίζετε. Επιπλέον, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε με συνεχείς καταθέσεις, βγαίνοντας έξω από τα όρια του δικού σας στοιχηματισμού.