Στοίχημα Under Over: Συμβουλές και Tips

Στοίχημα Under Over

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το γκολ αποτελεί την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, ένα από τα πιο γνωστά είδη ποδοσφαιρικού πονταρίσματος, που έχει άμεση σχέση με τα γκολ είναι το Στοίχημα Under Over. Στο συγκεκριμένο στοίχημα ο παίκτης ουσιαστικά ποντάρει αν θα σημειωθούν λιγότερα (Under) ή περισσότερα (Over) από ένα προκαθορισμένο αριθμό γκολ σε ένα παιχνίδι. Έτσι, αποφεύγει τις δυσκολίες που σαφώς επιφέρει το ποντάρισμα στο ακριβές σκορ ενός αγώνα ή τους δεδομένους περιορισμούς που θέτει η επιλογή Goal / Goal ή No Goal.

Τα… δεκαδικά ψηφία

Όπως θα γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι, το στοίχημα Under / Over έχει να κάνει ως επί το πλείστον με… δεκαδικά ψηφία. Η πιο διαδεδομένη επιλογή για συνολικό αριθμό τερμάτων είναι τα 2.5 και ακολουθούν με μικρότερη συχνότητα τα Under / Over 1.5 και Under / Over 3.5. Υπάρχει, φυσικά, και η επιλογή των ακέραιων αριθμών, αλλά και κάποιες επιπλέον επιλογές που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Αν πάρουμε ως παράδειγμα το στοίχημα Under 2 ή Over 2, τότε η επίτευξη ακριβώς δύο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει αυτόματα επιστροφή του ποσού του πονταρίσματος. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του Ασιατικού Under / Over, γνωστότερου ως split. Εκεί υπάρχουν οι εκδοχές με δεκαδικό 0.25 και 0.75. Αν, για παράδειγμα, ο παίκτης επιλέξει το Under 2.25 σε ένα παιχνίδι, αν επιτευχθούν 0 ή 1 γκολ κερδίζεται ολόκληρο το ποσό. Αν, όμως, επιτευχθούν δύο γκολ, τότε κερδίζεται το 50% του ποσού. Στην περίπτωση, τώρα, του Over 2.75 η επίτευξη τριών γκολ συνεπάγεται το 50% του κέρδους. Για να… μπει στο πορτοφόλι ολόκληρο το μέγιστο κέρδος, επιβάλλεται η επίτευξη τεσσάρων γκολ και πάνω.

Τι πρέπει να προσέχετε

Όταν επιλέξετε να στοιχημάτισετε σε Under / Over, είναι απαραίτητο να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε μία σειρά παραγόντων, που αφορούν τις δύο αντιπάλους. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους από τους κυριότερους παράγοντες: α) οι επιδόσεις της γηπεδούχου ομάδας στα τελευταία ματς μέσα στην έδρα της και της φιλοξενούμενης ομάδας στα τελευταία ματς μακριά από το “σπίτι” της, β) η προϊστορία του ζευγαριού, γ) ο αριθμός των απουσιών νευραλγικών παικτών σε κάθε αντίπαλο, δ) η ύπαρξη ή μη βαθμολογικού ενδιαφέροντος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ε) οι σχέσεις μίσους ή… φιλίας μεταξύ των δύο αντιπάλων κ.α.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεφεύγει της προσοχής και η ύπαρξη ολόκληρων πρωταθλημάτων, στα οποία παραδοσιακά σημειώνονται λίγα ή πολλά γκολ αντίστοιχα. Για παράδειγμα, το ολλανδικό πρωτάθλημα αποτελεί τη… χαρά του Over.