στοίχημα στο ίντερνετ

Υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το στοίχημα στο ίντερνετ. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν. Το αίσθημα ανασφάλειας για τις συναλλαγές στο διαδίκτυο και η αδυναμία χειρισμού των ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελούν, για παράδειγμα, δύο από αυτούς. Είναι, όμως, αλήθεια ότι ο διαδικτυακός στοιχηματισμός προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία ο παίκτης δεν μπορεί να βρει σε ένα… συμβατικό πρακτορείο. Δεν είναι, λοιπόν, να απορεί κανείς πως το online στοίχημα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος τα τελευταία χρόνια.

Καταρχάς πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για αίσθημα ανασφάλειας στις συναλλαγές που αφορούν το στοίχημα στο ίντερνετ. Δεν είναι, μάλιστα, υπερβολή να ειπωθεί ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές αποδεικνύονται, σε πολλές περιπτώσεις, πιο ασφαλείς και αξιόπιστες από τις συμβατικές. Τηρείται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα είναι αδειοδοτημένες σύμφωνα με το νόμο 4002/2011, αρ. 50, παρ. 12. Βέβαια, εναπόκειται και προσωπικά στον παίκτη η προστασία από τυχόν “αγκάθια”. Αυτό μπορεί να το πετύχει μέσω της συχνής αλλαγής κωδικών, της αποφυγής συναλλαγών από κοινόχρηστους υπολογιστές και της ύπαρξης ξεχωριστού μέσου πληρωμής, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Stoixima live και επιλογές

Πάμε, τώρα, και στα πλεονεκτήματα που αφορούν το κατεξοχήν… αγωνιστικό κομμάτι. Οι διαδικτυακές ιστοσελίδες προσφέρουν, λοιπόν, πολύ περισσότερες στοιχηματικές επιλογές σε σχέση με τα πρακτορεία. Ο παίκτης μπορεί να παίξει “μονό αποδεκτό” οποιοδήποτε προσφερόμενο παιχνίδι (αντίθετα, ο επίγειος book προσφέρει μικρό αριθμό παιχνιδιών ως “μονά αποδεκτά”). Ταυτόχρονα, μπορεί να στοιχηματίσει live σε όλα τα προσφερόμενα παιχνίδια, όπως και να επιλέξει από ένα πλήθος επιλογών που ξεπερνούν τα… κλασικά “Under”, “Over”, “1-Χ-2” κτλ. Θα βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία με πληθώρα αγορών για κάθε αθλητικό γεγονός. Μάλιστα, πολλοί πάροχοι πλέον δίνουν την επιλογή ο παίκτης να προτείνει το δικό του στοίχημα, που δεν έχει εντοπίσει μεταξύ αυτών που υπάρχουν στην πλατφόρμα, και να του προσφέρουν τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Online στοιχημα αποδόσεις

Παράλληλα, παρατηρείται μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις για το ίδιο στοίχημα μεταξύ διαδικτυακών ιστοσελίδων και επίγειου boοk, με τις αποδόσεις να είναι μεγαλύτερες – όπως είναι λογικό – στο διαδίκτυο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η διαδικτυακή αναζήτηση πληροφοριών είναι πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με την ενημέρωση από μία εφημερίδα. Παράλληλα, και ο πλούτος των παρεχόμενων πληροφοριών είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος online και μεγαλώνει κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Επιπρόσθετα, πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν στα μέλη τους τη δυνατότητα της παρακολούθησης αγώνων σε Live Streaming*, προκειμένου ο παίκτης να έχει ακόμα καλύτερη αντίληψη για τα στοιχήματά του. Μαζί, συχνά προσφέρονται και ενημερωμένα και λεπτομερή στατιστικά, που μπορούν να βοηθήσουν πολύ το ποντάρισμα.

Στοιχημα live παντού

Αφήσαμε τελευταίο ένα πλεονέκτημα… πρακτικού χαρακτήρα, που πραγματικά κάνει τη διαφορά: ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει μέσω του Διαδικτύου καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται και από οποιαδήποτε συσκευή: PC, tablet, κινητό τηλέφωνο. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα βολικό χαρακτηριστικό, καθώς η δράση δεν σταματά ποτέ! Με τις φορητές συσκευές μπορείτε να πάρετε μαζί σας το στοίχημά σας όπου και αν πάτε, ακόμη και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Πολλοί είναι οι πάροχοι που αντιλαμβάνονται ότι οι ανάγκες των χρηστών έχουν αλλάξει. Έτσι, έχουν εξελιχθεί και έχουν αναπτύξει τις δικές τους εφαρμογές, που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Η κατάθεση του ψηφιακού δελτίου σας, λοιπόν, είναι πολύ απλή υπόθεση.  Και δεν χρειάζεται καν να περάσετε την πόρτα του σπιτιού σας για να το πραγματοποιήσετε.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις