Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ώστε να επιλέξει κάποιος σε ποια ιστοσελίδα θα βάλει τα χρήματά του για να στοιχηματίσει, είναι αναμφίβολα το εύρος των αγορών. Οι άνθρωποι της Vistabet το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού παίκτη. Άλλωστε η μεγάλη γκάμα αγορών έχει κάνει την εν λόγω ιστοσελίδα να ξεχωρίσει και να ανέβει κατακόρυφα στις προτιμήσεις των παικτών.

rsz_vistabet_αγορές

Ποδόσφαιρο κι άλλα αθλήματα στη Vistabet

Το ποδόσφαιρο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο “βασιλιάς” των σπορ και σίγουρα το δημοφιλέστερο σπορ όσον αφορά το στοίχημα. Η Vistabet προσφέρει σχεδόν για όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου πάνω από 100 διαθέσιμες αγορές. Ενώ σε πολύ δημοφιλή γεγονότα, πιθανόν να συναντήσετε ακόμη περισσότερα ειδικά στοιχήματα.

Ο τρόπος για να δείτε όλες αυτές είναι πολύ απλός, και δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στο +108 παραδείγματος χάρη. Πάνω πάνω θα βρείτε τις κοινότερες αγορές όπως είναι το 1,Χ,2 ή το Under/Over, ενώ όσο προχωράτε προς τα κάτω, θα εντοπίσετε όλα τα διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα. Όπως ακόμη και το αν θα σημειωθεί κάποιος τέρμα από το 1′ μέχρι το 15′. Αλλά φυσικά και για σκόρερ, κόρνερ και κάρτες αν μιλάμε για ποδόσφαιρο.

Εκτός από τον “βασιλιά των σπορ”, όμως, η Vistabet προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και σε άλλα αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ και το τένις. Και σε αυτά τα σπορ θα βρείτε πάνω πάνω τις δημοφιλείς αγορές, ενώ όσο προχωράτε προς τα κάτω θα βρεθείτε μπροστά στα πιο ιδιαίτερα στοιχήματα. Όπως, ας πούμε, αυτά που αφορούν στατιστικά παικτών ή περιόδους αν πρόκειται για μπάσκετ.

Πληθώρα επιλογών και στο Live Betting

Η Vistabet πέρα από το pre game betting, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και σε παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει πλούσια γκάμα παιχνιδιών στο Live Betting σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα, ενώ οι αγορές που είναι διαθέσιμες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πελατών της. Εδώ θα βρείτε και χρήσιμα εργαλεία που απογειώνουν τη στοιχηματική σας εμπειρία. Ο λόγος για το Cash Out*, τη δυνατότητα δηλαδή κάθε παίκτης να διευθετεί το στοίχημά του όποτε αυτός το επιθυμεί. Φυσικά, σε ορισμένα από τα παιχνίδια διατίθεται και η υπηρεσία Live Streaming*, ώστε να κάνουν τη στοιχηματική σας εμπειρία, μοναδική. Μέσω αυτής, μπορείτε να έχετε εικόνα της αναμέτρησης που σας ενδιαφέρει, μάλιστα σε υψηλή ευκρίνεια, προκειμένου να σχηματίσετε καλύτερη άποψη για το ποντάρισμά σας.

Συνολικά, η Vistabet είναι από τις κορυφαίες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής στοιχηματικής αγοράς. Και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η ευρεία γκάμα προσφερόμενων αγορών της. Η ποικιλία είναι αξιοσημείωτη και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Τόσο για τις επιλογές πριν τη σέντρα όσο και στον ζωντανό στοιχηματισμό. Το Live Betting της είναι ένα από τα πιο δυνατά “χαρτιά” της, διαθέτοντας εξίσου μεγάλο πλήθος αγορών προς στοιχηματισμό. Δεν χρειάζεται, επίσης, να ανησυχείτε για το αν θα βρείτε αυτό που ψάχνετε εύκολα μέσα σε τέτοια πληθώρα. Η πλατφόρμα της είναι σύγχρονη και καλοσχεδιασμένη, με εξαιρετική οργάνωση των παιχνιδιών ανά κατηγορία. Με την πρώτη ματιά και ένα κλικ θα εντοπίσετε εύκολα ό,τι αναζητείτε.