Στοίχημα σύνολο γκολ: Οδηγός και Στρατηγική

στοίχημα σύνολο γκολ

Το στοίχημα σύνολο γκολ είναι ακόμη μια σχετικά απλή αγορά που προσφέρουν οι ιστοσελίδες στοιχήματος μέσα από την οποία ο παίκτης έχει σημαντικά περιθώρια κέρδους. Το μόνο που ενδιαφέρει τον παίκτη σε αυτόν τον τύπο στοιχήματος είναι αποκλειστικά και μόνο ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτευχθούν. Φυσικά, όπως σε κάθε αγορά έτσι και εδώ ο παίκτης θα πρέπει να έχει γνώση των στατιστικών, ενώ παράλληλα, να μελετήσει για την δυναμικότητα και φόρμα των ομάδων.

Όπως σε άλλες αγορές έτσι και εδώ ο παίκτης μπορεί να βρει σε πολλές ιστοσελίδες παραλλαγές των κλασικών συστημάτων. Έχει τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να στοιχηματίσει στο ακριβές σύνολο γκολ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, στο αν θα είναι μονός ή ζυγός ο αριθμός των γκολ, στο ακριβές σύνολο γκολ, καθώς και στο εύρος τερμάτων πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου.

Παράλληλα, ο παίκτης πριν ποντάρει στο άθροισμα των τερμάτων που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα, θα πρέπει να γνωρίζει για την προϊστορία των δυο ομάδων, για τις καιρικές συνθήκες και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, για το πόσο «καίγεται» μια ομάδα για τη νίκη, αλλά και για το κατά πόσο αδιάφορη είναι και φυσικά, το βασικότερο όλων είναι να γνωρίζει αν υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών σε άμυνα και επίθεση.

Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα αν ένας παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο 0-1 σύνολο τερμάτων για να κερδίσει το στοίχημα θα πρέπει να σημειωθεί έως ένα τέρμα στον αγώνα. Αν επιλέξει το 2-3 θα πρέπει να σημειωθούν 2 ή 3 γκολ στο παιχνίδι, ενώ αν επιλέξει το 4-6 θα πρέπει να επιτευχθούν 4 ή 5 ή 6 τέρματα για να κερδίσει. Τέλος αν επιλέξει το 7+ τότε θα πρέπει συνολικά στο παιχνίδι να μπουν επτά ή περισσότερα τέρματα για να κερδίσει.

Παράλληλα, εκτός από τις παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψιν του ένας παίκτης πριν ποντάρει, θα πρέπει να γνωρίζει πως το σύνολο γκολ βάζει πάνω και κάτω όριο στο στοίχημα. Στην περίπτωση του 0-1 γκολ θα πρέπει να γνωρίζει πως συνήθως οι αποδόσεις είναι αρκετά ψηλές και έχουν μεγάλο ρίσκο, ενώ θα πρέπει να επιλέγει ομάδες που διαθέτουν «σφιχτές» άμυνες και δέχονται λίγα τέρματα.

Στην περίπτωση του 2-3 στην αγορά στοίχημα σύνολο γκολ είναι αυτό που επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές, ενώ ο παίκτης είναι προτιμότερο να επιλέγει ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Στην περίπτωση του 4-6 αναμένονται σίγουρα ανοιχτές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που σκοράρουν ή δέχονται εύκολα γκολ, ενώ καλό είναι στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων να έχει επαληθευτεί το 4-6. Τέλος στην περίπτωση του 7+ ο παίκτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν χωρίς ιδιαίτερους στόχους και κίνητρο, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζει πως το 7+ σπάνια μπορεί να επιτευχθεί.