στοίχημα σύνολο γκολ

Το στοίχημα σύνολο γκολ είναι μία σχετικά απλή και εύκολα κατανοητή αγορά που προσφέρουν οι ιστοσελίδες στοιχήματος. Μέσα από αυτή, μάλιστα, ο παίκτης έχει σημαντικά περιθώρια κέρδους. Το μόνο που ενδιαφέρει τον χρήστη σε αυτόν τον τύπο πονταρίσματος είναι αποκλειστικά ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτευχθούν. Φυσικά, όπως σε κάθε αγορά έτσι και εδώ ο παίκτης θα πρέπει να έχει γνώση των στατιστικών, ενώ παράλληλα, να μελετήσει για τη δυναμικότητα και φόρμα των ομάδων που αγωνίζονται.

Επιλογές στο στοίχημα σύνολο γκολ

Όπως σε άλλες αγορές έτσι και εδώ ο παίκτης μπορεί να βρει σε πολλές ιστοσελίδες παραλλαγές των κλασικών συστημάτων. Έχει τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να στοιχηματίσει στο ακριβές σύνολο γκολ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, στο αν θα είναι μονός ή ζυγός ο αριθμός των γκολ, στο ακριβές σύνολο γκολ. Καθώς και στο εύρος τερμάτων πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου.

Παράλληλα, ο παίκτης πριν ποντάρει στο άθροισμα των τερμάτων που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα, θα πρέπει να γνωρίζει κάποιες βασικές πληροφορίες που μπορεί εύκολα να βρει. Ας πούμε, για την προϊστορία των δυο ομάδων, για τις καιρικές συνθήκες και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ακόμη, για το πόσο «καίγεται» μια ομάδα για τη νίκη, αλλά και για το κατά πόσο αδιάφορη είναι και φυσικά, το βασικότερο όλων είναι να γνωρίζει αν υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών σε άμυνα και επίθεση.

Στοίχημα σύνολο γκολ παραδείγματα

Ας εξετάσουμε κάποια παραδείγματα, ώστε να γίνει ξεκάθαρο πως παίζει κανείς στοίχημα με σύνολο γκολ. Σε έναν αγώνα, αν ένας παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο 0-1 σύνολο τερμάτων για να κερδίσει το στοίχημα θα πρέπει να σημειωθεί έως ένα τέρμα στον αγώνα Φυσικά και η περίπτωση να μην μπει γκολ τον καλύπτει και πάλι. Αν επιλέξει το 2-3 θα πρέπει να σημειωθούν 2 ή 3 γκολ στο παιχνίδι, ενώ αν επιλέξει το 4-6 θα πρέπει να επιτευχθούν 4 ή 5 ή 6 τέρματα για να κερδίσει. Τέλος αν επιλέξει το 7+ τότε θα πρέπει συνολικά στο παιχνίδι να μπουν επτά ή περισσότερα τέρματα για να κερδίσει.

Παράλληλα, εκτός από τις παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψιν του ένας παίκτης πριν ποντάρει, θα πρέπει να γνωρίζει πως το σύνολο γκολ βάζει πάνω και κάτω όριο στο στοίχημα. Δηλαδή, αφού περιμένουμε ένα εύρος γκολ θα υπάρχει ο ανώτερος και ο κατώτατος αριθμός τους.

Στην περίπτωση του 0-1 γκολ θα πρέπει να γνωρίζει πως συχνά οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές και έχουν μεγάλο ρίσκο. Θα πρέπει να επιλέγει ομάδες που διαθέτουν «σφιχτές» άμυνες και δέχονται λίγα τέρματα. Αν μιλάμε για το 2-3 στην αγορά στοίχημα σύνολο γκολ, είναι αυτό που επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές. Εδώ ο παίκτης είναι προτιμότερο να επιλέγει ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Προχωρώντας στην περίπτωση του 4-6 αναμένονται σίγουρα ανοιχτές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που σκοράρουν ή δέχονται εύκολα γκολ, ενώ καλό είναι στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων να έχει επαληθευτεί αυτό το σύνολο. Τέλος, στην περίπτωση του 7+ ο παίκτης καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν χωρίς ιδιαίτερους στόχους και κίνητρο. Ωστόσο, προς το συμφέρον του είναι να γνωρίζει πως το 7+ σπάνια μπορεί να επιτευχθεί. Είναι επιλογή με αρκετά μεγάλο ρίσκο και καλό είναι να κρατάει “μικρό καλάθι”.