Στοίχημα Σκόρερ

Στοίχημα Σκόρερ: Η αγορά στοίχημα σκόρερ είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς που επιλέγει ο παίκτης για να τοποθετήσει ένα στοίχημα. Mε το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στους ποδοσφαιριστές που θα σημειώσουν γκολ κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Η βασική έννοια του στοιχηματισμού σε σκόρερ είναι πολύ απλή. Καλείστε να επιλέξετε τον παίκτη που πιστεύετε ότι θα βρει δίχτυα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Συνήθως είναι και πολύ πιο επικερδής από τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, ένα αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο, δηλαδή νίκη, ισοπαλία ή ήττα είναι πιο εύκολο να προβλεφθεί σε σύγκριση με το ποιος παίκτης θα καταφέρει να σκοράρει. Έτσι, μπορείτε να βρείτε ελκυστικές αποδόσεις για πολλούς ποδοσφαιριστές στις αγορές για σκόρερ που να αξίζουν την προσοχή σας.

Επιλογές για στοίχημα σκόρερ

Φυσικά, ένας παίκτης έχει την ευκαιρία να βρει τη συγκεκριμένη αγορά σε διάφορες παραλλαγές, εκτός των κλασικών first, late και anytime scorer.

Για παράδειγμα, εάν σε έναν αγώνα μεταξύ δυο ομάδων, ο παίκτης επιλέξει να σκοράρει πρώτος (first) ο Χ ποδοσφαιριστής, για να κερδίσει το στοίχημα θα πρέπει ο Χ να ανοίξει το σκορ. Εάν επιλέξει τον Χ να σκοράρει τελευταίος (late) τότε αυτός θα πρέπει να πετύχει το τελευταίο χρονικά γκολ του παιχνιδιού. Στην περίπτωση που προτιμήσει να στοιχηματίσει σε γκολ του Χ σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης (anytime), τότε για να «πληρωθεί», θα πρέπει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε οποιοδήποτε λεπτό του αγώνα.

Στην αγορά των σκόρερ ο παίκτης μπορεί να βρει πολλά διαφορετικά στοιχήματα ή ακόμη και συνδυαστικά. Για παράδειγμα, ένας παίκτης πέραν των first, late και anytime scorer, μπορεί να ποντάρει στο να κάνει ένας ποδοσφαιριστής χατ – τρικ, να σκοράρει με πέναλτι, κεφαλιά ή σουτ, να σημειώσει δυο ή περισσότερα τέρματα. Παράλληλα, υπάρχουν και τα συνδυαστικά στοιχήματα, όπως για το ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος σε έναν αγώνα αλλά και στο χρονικό εύρος που θα το πετύχει, για τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης, αλλά και το ακριβές σκορ του αγώνα. Καθώς και για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, αλλά και μαζί νίκη συγκεκριμένης ομάδας.

Τι να προσέξεις στο στοίχημα σκόρερ

Φυσικά, όπως σε άλλες αγορές έτσι και εδώ υπάρχουν σημαντικοί παράγοντες που δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς. Η γνώση των ομάδων στις οποίες ποντάρει είναι πάντα μία σημαντική παράμετρος για να αυξήσει ο παίκτης του στοιχήματος τις πιθανότητες κέρδους. Ο χρήστης πριν επιλέξει να στοιχηματίσει σε έναν σκόρερ, θα πρέπει να γνωρίζει για τη φόρμα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στα πέντε τουλάχιστον παιχνίδια στα οποία έπαιξε τελευταία. Ακόμη και την προϊστορία που έχει κόντρα σε συγκεκριμένους αντιπάλους. Άλλοι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι καιρικές συνθήκες και κατά πόσο ενδεχομένως δυσχεραίνουν το έργο των ποδοσφαιριστών. Επίσης, να τσεκάρετε πάντα  αν υπάρχουν απουσίες παικτών σε έναν αγώνα. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση για τις ομάδες και τα στατιστικά τους. Να σημειωθεί ότι καλό είναι να διαβάσετε με προσοχή τους όρους που θέτει η κάθε ιστοσελίδα για την συγκεκριμένη αγορά, γιατί ποικίλλουν.