Στοιχημα γκολ: Goal / Goal, No Goal

στοίχημα γκολ

Η αγορά στοίχημα γκολ είναι από τις πλέον διαδεδομένες ανάμεσα στους παίκτες. Μία από τις δημοφιλείς επιλογές στοιχηματισμού είναι το Goal / Goal ή No Goal (το οποίο μπορούμε να συναντήσουμε και με τη συντομογραφία G/G ή N/G). Ο όρος Goal / Goal σημαίνει ότι στο επιλεγόμενο παιχνίδι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όσον αφορά το No Goal, εκεί χρειάζεται να μη σκοράρει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο αντιπάλους, προκειμένου στο στοίχημα να επιβεβαιωθεί.

Παραλλαγές

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν παραλλαγές του στοιχήματος Goal / Goal και No Goal, όπως οι παρακάτω: α) να μείνουν μακριά από το γκολ και οι δύο αντίπαλοι, β) να πετύχει γκολ μόνο η γηπεδούχος ομάδα και γ) να πετύχει γκολ μόνο η φιλοξενούμενη. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού της επιλογής Goal / Goal και No Goal με άλλα στοιχήματα, όπως το Under / Over και ο τελικός νικητής. Προφανώς, σε αυτές τις περιπτώσεις η απόδοση ανεβαίνει αρκετά και ο παίκτης έχει την ευκαιρία για μεγαλύτερο κέρδος.

Τα σημεία προσοχής

Όταν ο παίκτης επιλέγει να παίξει στην αγορά στοίχημα γκολ, να στοιχηματίσει δηλαδή στην επιλογή Goal / Goal ή No Goal θα πρέπει να έχει κάνει την κατάλληλη… προεργασία, προκειμένου να καταλήξει στις ιδανικές περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η συγκέντρωση της προσοχής σε ορισμένους σημαντικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα οι απουσίες παικτών σε όλες τις γραμμές, οι καιρικές συνθήκες του αγώνα, η προϊστορία του ζευγαριού και η φόρμα των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους.

Τέλος, υπάρχουν συγκεκριμένα tips τα οποία αφορούν τη μία από τις δύο επιλογές. Σε περίπτωση, λοιπόν, που το παιχνίδι αναμένεται να χαρακτηριστεί από λίγες φάσεις, τότε είναι ιδανική η επιλογή του No Goal, το να μη βρει το δρόμο προς τα δίχτυα η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή. Αντίστροφα, όταν υπάρχουν προσδοκίες για ανοικτό παιχνίδι από τις δύο αντιπάλους, τότε η… ξεκάθαρη επιλογή είναι το Goal / Goal.