στοίχημα γκολ

Η αγορά στοίχημα γκολ είναι από τις πλέον διαδεδομένες ανάμεσα στους παίκτες. Μία από τις επιλογές στοιχηματισμού σε πρώτη προτίμηση είναι το Goal / Goal ή No Goal (το οποίο μπορούμε να συναντήσουμε και με τη συντομογραφία G/G ή N/G). Ο όρος Goal / Goal σημαίνει ότι στο επιλεγόμενο παιχνίδι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όσον αφορά το No Goal, εκεί χρειάζεται να μη σκοράρει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο αντιπάλους, προκειμένου στο στοίχημα να επιβεβαιωθεί.

Το είδος στοιχηματισμού αυτό προσφέρεται πλέον από όλους σχεδόν τους μπουκ. Με απλά λόγια, ο παίκτης καλείται να προβλέψει εάν ένας αγώνας θα τελειώσει με γκολ και για τις δύο ομάδες ή θα σκοράρει μόνο μία από αυτές. Εάν πετύχουν τέρμα και οι δύο ομάδες, τότε θα έχετε ένα κερδισμένο στοίχημα Goal / Goal. Εάν μόνο μία από αυτές καταφέρει να σκοράρει ή το παιχνίδι λήξει στο 0-0, τότε επιβεβαιώνεται το στοίχημα No Goal.

Παραλλαγές στο στοίχημα Goal / No Goal

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν παραλλαγές του στοιχήματος Goal / Goal και No Goal, όπως οι παρακάτω: α) να μείνουν μακριά από το γκολ και οι δύο αντίπαλοι, β) να πετύχει γκολ μόνο η γηπεδούχος ομάδα και γ) να πετύχει γκολ μόνο η φιλοξενούμενη. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού της επιλογής Goal / Goal και No Goal με άλλα στοιχήματα, όπως το Under / Over και ο τελικός νικητής. Προφανώς, σε αυτές τις περιπτώσεις η απόδοση ανεβαίνει αρκετά και ο παίκτης έχει την ευκαιρία να αποκομίσει ακόμη μεγαλύτερο κέρδος αν τις επιλέξει.

Τα σημεία προσοχής

Όταν ο παίκτης επιλέγει να παίξει στην αγορά στοίχημα γκολ, να στοιχηματίσει δηλαδή στην επιλογή Goal / Goal ή No Goal θα πρέπει να έχει κάνει την κατάλληλη… προεργασία, προκειμένου να καταλήξει στις ιδανικές περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η συγκέντρωση της προσοχής σε ορισμένους σημαντικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα οι απουσίες παικτών σε όλες τις γραμμές, οι καιρικές συνθήκες του αγώνα, καθώς και η φόρμα των δύο ομάδων στα πρόσφατα παιχνίδια τους.

Ένα από τα πράγματα που κάνουν την αγορά αυτή τόσο ενδιαφέρουσα είναι ότι υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία παραγόντων που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση των πιθανοτήτων. Ως αποτέλεσμα, είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους στηρίζονται στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, αφού μπορούν να τη λάβουν υπόψιν κατά την τοποθέτηση στοιχημάτων. Δύο είναι τα κύρια σημεία που μπορείτε να κοιτάξετε πέρα από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω. Αρχικά, να δείτε το πρόσφατο ιστορικό αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων. Επιπλέον, να εξετάσετε τα κόρνερ ή πέναλτι, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τις πιθανότητες ενός στοιχήματος για γκολ. Μία γενικότερη ματιά στα στατιστικά πάντα βοηθάει στο στοίχημα.

Τέλος, υπάρχουν συγκεκριμένα tips τα οποία αφορούν τη μία από τις δύο επιλογές. Σε περίπτωση, λοιπόν, που το παιχνίδι αναμένεται να χαρακτηριστεί από λίγες φάσεις, τότε είναι ιδανική η επιλογή του No Goal, το να μη βρει το δρόμο προς τα δίχτυα η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή. Αντίστροφα, όταν υπάρχουν προσδοκίες για ανοικτό παιχνίδι από τις δύο αντιπάλους, τότε αναμενόμενα η… ξεκάθαρη επιλογή είναι το Goal / Goal.