Στοίχημα Κόρνερ – Οδηγός και Στρατηγική

Στοίχημα Κόρνερ

Στοίχημα Κόρνερ: To στοίχημα στα κόρνερ είναι ένα εναλλακτικό ποντάρισμα που προσφέρουν οι ιστοσελίδες στοιχήματος, με το ενδιαφέρον του παίκτη να επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό των κόρνερ που θα εκτελεστούν σε έναν αγώνα. Παρουσιάζει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ αναμφίβολα είναι από τα βασικά στοιχήματα στα οποία ο κόσμος ποντάρει είτε πριν τον αγώνα, είτε, κατά κύριο λόγο, κατά την διάρκεια του.

Για παράδειγμα σε έναν αγώνα των ομάδων Α και Β έχετε το σετ των αποδόσεων: Over 10.5 κόρνερ @ 2.00 και Under 10.5 κόρνερ @ 1.72. Εάν ο παίκτης επιλέξει το Over 10.5 τότε για να κερδίσει θα πρέπει στον αγώνα να γίνουν τουλάχιστον 11 κόρνερ. Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο Under 10.5 τότε θα πρέπει να γίνει έως και 10 κόρνερ.

Φυσικά, ο παίκτης πριν ποντάρει πόσα κόρνερ θα γίνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να μελετήσει αρκετά τις δυο ομάδες, αλλά και να λάβει υπόψη του ορισμένους παράγοντες, όπως, για παράδειγμα, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, τους στόχους και τα κίνητρά τους, τον απολογισμό κόρνερ των αντιπάλων σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πρέπει να λάβει υπόψη του την κατάσταση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, το σκορ του αγώνα, αλλά και το κίνητρο που έχουν οι ομάδες για να σκοράρουν. Κατά πόσο είναι επιθετικές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και φυσικά το λεπτό του αγώνα.

Παράλληλα, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά Στοίχημα Κόρνερ. Για παράδειγμα μπορεί να ποντάρει στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ, ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη ή τελευταία κόρνερ, ποια από τις δυο ομάδες θα έχει τα περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ, στο λεπτό που θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης, αλλά και πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν συνολικά στην αναμέτρηση, είτε στο πρώτο ή δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.