skrill

Η Skrill είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ένα ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής και χρησιμοποιείται κυρίως για συναλλαγές στο διαδίκτυο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εκδοχή ηλεκτρονικής απεικόνισης ενός τραπεζικού λογαριασμού, παρόμοια με την υπηρεσία e-banking, που προσφέρουν οι τράπεζες. Είναι ένας από τους τρόπους για συναλλαγές που βρίσκεται σε πρώτη προτίμηση μεταξύ των παικτών στοιχήματος στη χώρα μας.

Μέσω ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού, μπορείτε γενικά να στείλετε χρήματα, να κάνετε αγορές, να πληρώσετε λογαριασμούς κ.λ.π., ό,τι δηλαδή έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και μέσω e-banking. Η μοναδική διαφορά είναι ότι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι δε διαθέτει επίγεια καταστήματα, όπως οι τράπεζες.

Skrill τι ειναι

Ένα απ’ τα πιο γνωστά και ευρέως διαδεδομένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως είναι αυτό της Skrill. Αποτελεί κορυφαίο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και εξαιρετικό εργαλείο για κάθε παίκτη online τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων άμεσα, μόνο με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης.

Πλέον, δε χρειάζεται να περιμένετε 3-5 ημέρες για να έχετε διαθέσιμα τα χρήματα σας, καθότι υπάρχει η Skrill, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αδειοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μ. Βρετανίας (FSA). Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001 ως «Μοneybookers», ωστόσο τo 2012 άλλαξε την ονομασία σε Skrill. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 200 χώρες, προσφέρει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 41 νομίσματα και διαθέτει βάση εκατομμυρίων πελάτων.

Εγγραφή στη Skrill (Κλικ εδώ)

Γιατί κάποιος να επιλέξει να ανοίξει λογαριασμό στη Skrill; 

Οι λόγοι είναι πολλοί. Οι άμεσες αναλήψεις και καταθέσεις (εντός ολίγων ωρών μεταφέρετε τα χρήματα σας από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη χωρίς αναμονή και κόστος) είναι ίσως ο βασικότερος λόγος που προσελκύει τους περισσότερους παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος, ενώ υφίστανται κι άλλοι όπως η αποδοχή απ’ όλες τις ιστοσελίδες online τυχερών παιχνιδιών, η πρόσβαση στα κεφάλαια σας με την Προπληρωμένη MasterCard της Skrill, η φόρτωση με Paysafe του λογαριασμού σας στην Skrill, η αποστολή χρημάτων για 1% του ποσού ή €0.50 (όποιο από τα δύο είναι το χαμηλότερο) και η υποστήριξη πελατών στα ελληνικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Skrill

Για να χρησιμοποιήσετε τη Skrill για online στοίχημα, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μεταβαίνοντας στον επίσημο ιστότοπό της. Η Skrill ενδιαφέρεται πολύ για την ασφάλεια και την καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων, οπότε να είστε προετοιμασμένοι ότι θα χρειαστεί μέσω ταυτοποίησης να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα και τη διεύθυνσή σας κατά την εγγραφή σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Skrill:

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο της Skrill και κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» στην αρχική σελίδα.
  • Στην επόμενη σελίδα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας με το όνομά σας.
  • Έπειτα θα σας ζητηθεί να παρέχετε περαιτέρω στοιχεία για τα βιομετρικά σας δεδομένα.
  • Στη συνέχεια, η φόρμα της Skrill θα απαιτήσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα διεύθυνση και τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Δώστε ακριβείς πληροφορίες, καθώς θα χρειαστεί να τις επιβεβαιώσετε αργότερα.
  • Η προτελευταία σελίδα για την εγγραφή θα σας ζητήσει να επιλέξετε το νόμισμα που προτιμάτε για τον λογαριασμό σας στη Skrill. Μετά από αυτό, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα λογαριασμού».
  • Τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Skrill. Θα λάβετε ένα email για επιβεβαίωση και επαλήθευση του λογαριασμού σας.