Σύστημα Στοίχημα: Ποντάρισμα με σταθερό κέρδος

σύστημα στοίχημα

Το σύστημα πονταρίσματος στο στοίχημα με «σταθερό κέρδος» είναι μια μέθοδος σύμφωνα με την οποία το ποσό που ποντάρουμε είναι τέτοιο, προκειμένου, σε περίπτωση που κερδίσουμε το στοίχημα, να πάρουμε πίσω ένα συγκεκριμένο ποσό.

Αν δηλαδή, υποθέσουμε ότι εμείς καθορίζουμε το ποσό αυτό να είναι 30 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι, αν η απόδοση του στοιχήματος που παίζουμε είναι 2,00, τότε πρέπει να παίξουμε 30 ευρώ, αν είναι 1,5, τότε πρέπει να παίξουμε 60 ευρώ και αν είναι 3,00 θα πρέπει να παίξουμε 15 ευρώ. Κατά αυτόν τον τρόπο διατηρείτε σταθερό κέρδος για κάθε σας στοίχημα, αλλά και την ίδια στιγμή αυξομειώνετε το ποντάρισμά σας, ενώ είναι καλό να έχετε στο νου σας ότι δε θα πρέπει να υπερβαίνει το 2% του κεφαλαίου σας.

Αυτό πρέπει να συμβαίνει διότι οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πονταρίσματά σας, έτσι ώστε, στη χειρότερη των περιπτώσεων, να χρειαστούν πολλά σερί χαμένα στοιχήματα για να μηδενιστεί το κεφάλαιο σας. Βέβαια, αν φτάσουμε στο σημείο να μη σας έχει μείνει τίποτα στο λογαριασμό σας σε μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος, αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική σας και οι στοιχηματικές επιλογές σας κινήθηκαν με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να διαβάζετε και να ενημερώνεστε. Άλλωστε, χωρίς ενημέρωση και μελέτη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.