Σύστημα Στοίχημα: Ποντάρισμα με σταθερό κέρδος

σύστημα στοίχημα

Το σύστημα πονταρίσματος στο στοίχημα με «σταθερό κέρδος» είναι άλλη μία μέθοδος που μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Σύμφωνα με αυτή, το ύψος των χρημάτων που ποντάρουμε είναι τέτοιο, προκειμένου, σε περίπτωση που κερδίσουμε το στοίχημα, να πάρουμε πίσω ένα συγκεκριμένο ποσό.

Τι σημαίνει ο όρος

Θα δώσουμε ένα παράδειγμα, ώστε να γίνει ξεκάθαρο τι ακριβώς προβλέπει το σύστημα πονταρίσματος με σταθερό κέρδος. Αν υποθέσουμε ότι εμείς καθορίζουμε το ποσό αυτό έστω ότι είναι τα 30 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι, αν η απόδοση του στοιχήματος που παίζουμε είναι 2,00, τότε πρέπει να παίξουμε 30 ευρώ, αν είναι 1,5, τότε πρέπει να παίξουμε 60 ευρώ και αν είναι 3,00 θα πρέπει να παίξουμε 15 ευρώ. Κατά αυτόν τον τρόπο διατηρείτε σταθερό κέρδος για κάθε σας στοίχημα, αλλά και την ίδια στιγμή αυξομειώνετε το ποντάρισμά σας.

Το σταθερό ποσό κέρδους καλό είναι να εξαρτάται από το συνολικό του λογαριασμού σας. Ως γενική άποψη επικρατεί ότι είναι σχετικά ασφαλές να προσδιοριστεί το ποσό του σταθερού κέρδους ως το 3-5% του τραπεζικού λογαριασμού σας. Μπορείτε να κινηθείτε και ακόμη πιο χαμηλά για επιπρόσθετη ασφάλεια, δηλαδή στο 2%.

Σε κάθε περίπτωση, κάποιο χαμηλό ποσοστό είναι αναγκαίο να ληφθεί υπόψιν. Αυτό πρέπει να συμβαίνει διότι οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πονταρίσματά σας, έτσι ώστε, στη χειρότερη των περιπτώσεων, να χρειαστούν πολλά σερί χαμένα στοιχήματα για να μηδενιστεί το κεφάλαιο σας. Βέβαια, αν φτάσουμε στο σημείο να μη σας έχει μείνει τίποτα στο λογαριασμό σας σε μία από τις ιστοσελίδες στοιχήματος, αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική σας και οι στοιχηματικές επιλογές σας κινήθηκαν με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να διαβάζετε και να ενημερώνεστε. Άλλωστε, χωρίς ενημέρωση και μελέτη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ορισμένοι παίκτες προτιμούν ακόμη να ορίσουν διαφορετικά σταθερά κέρδη για συγκεκριμένα σύνολα αποδόσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ποσό κέρδους στα 120 ευρώ για πιθανότητες από 1.90 έως 2.10 και 100 ευρώ για αποδόσεις από 2.2 έως 2.5 και ούτω καθεξής. Με άλλα λόγια, για υψηλότερες αποδόσεις, το ποσό κέρδους θα μειώνεται και για χαμηλότερες αποδόσεις, θα αυξάνεται.

Ποντάρισμα με σταθερό κέρδος: Υπέρ και κατά

Η στρατηγική σταθερού κέρδους δεν είναι από τις πιο διαδεδομένες μεταξύ των παικτών, όμως δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Το πλεονέκτημά της είναι ότι, σταθμίζοντας το ποσό του επιθυμητού κέρδους έναντι των εξόδων που συνεπάγεται, οι παίκτες μπορούν να λάβουν σωστές αποφάσεις σχετικά με το ρίσκο ενός στοιχηματικού γεγονότος. Πράγματι, η στρατηγική σταθερού κέρδους επιτρέπει την απόκτηση εσόδων από τα στοιχήματα κατά τη χρήση της, κάτι που έχει ήδη πείσει πολλούς παίκτες. Φυσικά, αυτό είναι και το κύριο συν αυτής της μεθόδου.

Ωστόσο, ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι ένας παίκτης πρέπει να μαντέψει πάνω από το 50% των αποτελεσμάτων των γεγονότων που ποντάρει για να αποκομίσει κέρδος μακροχρόνια. Διαφορετικά, δεν θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από αυτή τη στρατηγική. Αυτό απαιτεί όχι μόνο τύχη αλλά και προσεκτική ανάλυση του επιλεγμένου στοιχήματος. Εάν το πρώτο σκέλος μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα, τότε για τη μελέτη ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στατιστικά στοιχεία, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω ίντερνετ.