Πως κάνω Ανάληψη από τις στοιχηματικές εταιρίες

Η ανάληψη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια, καθώς διαρκώς “βγαίνουν” νέοι τρόποι συναλλαγών όπως επίσης αλλάζουν και οι κανονισμοί από τις ρυθμιστικές αρχές.

Πλέον η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί μέχρι νεοτέρας, έτσι, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρόνοι ανάληψης έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια, καθώς τόσο οι στοιχηματικές εταιρίες, όσο και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως.

Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όμως, είναι πως στις περισσότερες εταιρίες πρέπει να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε και την κατάθεσή σας. Έτσι, να είστε προσεκτικοί με τους τρόπους που διαλέγετε να καταθέσετε τα χρήματά σας, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα όταν αιτηθείτε μια ανάληψη.

Παρακάτω, θα δείτε τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας: 

  1. Μέσω κάρτας Visa ή Mastercard
  2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού
  3. Μέσω paysafecard
  4. Μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως είναι το Neteller, το Skrill και το Viva Wallet

stoiximan analipseis

* Για να είναι ενεργές οι επιλογές ανάληψης μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών, θα πρέπει πρώτα να έχετε καταθέσει με κάποιο από αυτά

Εγγραφή στην Winmasters