Πως κάνω Ανάληψη από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Η ανάληψη από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχει περάσει από πολλές αλλαηές τα τελευταία χρόνια, καθώς διαρκώς “βγαίνουν” νέοι τρόποι συναλλαγών όπως επίσης αλλάζουν και οι κανονισμοί από τις ρυθμιστικές αρχές.

Πλέον η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, και έτσι είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρόνοι ανάληψης έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια, καθώς τόσο οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, όσο και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως και μπορείτε να έχετε τα χρήματα σας ακόμα και σε λιγότερο από 24 ώρες αναλόγως την ιστοσελίδα που έχετε επιλέξει.

Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όμως, είναι πως στις περισσότερες ιστοσελίδες πρέπει να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε και την κατάθεσή σας. Έτσι, να είστε προσεκτικοί με τους τρόπους που διαλέγετε να καταθέσετε τα χρήματά σας, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα όταν αιτηθείτε μια ανάληψη.

Παρακάτω, θα δείτε τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας: 

  1. Μέσω κάρτας Visa ή Mastercard (3-7 ημέρες)
  2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού (ελληνικού ή ξένου) (24-48 ώρες ή 48-72 για τράπεζες εξωτερικού)
  3. Μέσω paysafecard (εντός 24 ωρών)
  4. Μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως είναι το Neteller, το Skrill και το Viva Wallet (εντός 24 ωρών)

stoiximan analipseis

* Για να είναι ενεργές οι επιλογές ανάληψης μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών, θα πρέπει πρώτα να έχετε καταθέσει με κάποιο από αυτά