Η ανάληψη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχει περάσει από πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, καθώς διαρκώς “βγαίνουν” νέοι τρόποι συναλλαγών όπως επίσης αλλάζουν και οι κανονισμοί από τις ρυθμιστικές αρχές.

Πλέον η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, και έτσι είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρόνοι ανάληψης έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια, καθώς τόσο οι στοιχηματικές εταιρίες, όσο και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως και μπορείτε να έχετε τα χρήματα σας ακόμα και σε λιγότερο από 24 ώρες αναλόγως την ιστοσελίδα που έχετε επιλέξει.

Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όμως, είναι πως στις περισσότερες ιστοσελίδες πρέπει να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε και την κατάθεσή σας. Έτσι, να είστε προσεκτικοί με τους τρόπους που διαλέγετε να καταθέσετε τα χρήματά σας, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα όταν αιτηθείτε μια ανάληψη.

Επίσης, για να μην έχετε κανένα πρόβλημα στις αναλήψεις σας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την συμπλήρωση των στοιχείων σας. Θα πρέπει να συμπληρώνετε τις σχετικές λίστες με τα αληθινά σας στοιχεία ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα μπερδέματος και κολλήματος. Οι online στοιχηματικές συνάδουν με την ελληνική νομοθεσία και τα στοιχεία σας δεν κινδυνεύουν σε καμία περίπτωση.

Παρακάτω, θα δείτε τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ανάληψη: 

  1. Μέσω κάρτας Visa ή Mastercard (3-7 ημέρες)
  2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού (ελληνικού ή ξένου) (24-48 ώρες ή 48-72 για τράπεζες εξωτερικού)
  3. Μέσω paysafecard (εντός 24 ωρών)
  4. Μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως είναι το Neteller, το Skrill και το Viva Wallet (εντός 24 ωρών)

stoiximan analipseis

* Για να είναι ενεργές οι επιλογές ανάληψης μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών, θα πρέπει πρώτα να έχετε καταθέσει με κάποιο από αυτά