Πτώση αποδόσεων: Τι σημαίνει η αλλαγή τους στο στοίχημα;

πτώση αποδόσεων

Η πτώση αποδόσεων είναι αναμφίβολα ένα χρήσιμο στοιχείο στα χέρια του κάθε παίκτη, που μπορεί μακροπρόθεσμα να του αποφέρει κέρδη. Φυσικά, όμως, ο κάθε παίκτης καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς τις επιλογές του, καθώς μπορεί εύκολα να έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Η πτώση αποδόσεων, λοιπόν, χρησιμοποιείται πλέον από αρκετούς ως ένα σημαντικό μέσο πληροφόρησης σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς.

To σημαντικό δεν είναι μόνο να εντοπίσετε πτώση σε κάποια απόδοση. Αυτό, πλέον, είναι και σχετικά εύκολο, καθώς έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για εσάς με ένα κλικ. Εκείνο που μετράει είναι να κατανοήσετε γιατί οι αποδόσεις σημειώνουν πτώση. Και επιπλέον που σας χρησιμεύει αυτό για το ποντάρισμά σας ώστε να αξιοποιήσετε σωστά τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Στις γραμμές παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα το φαινόμενο.

Τι να προσέξετε στην πτώση αποδόσεων

Αυτό που πρέπει να ελέγχει ο κάθε παίκτης όταν μελετάει τις πτώσεις, είναι σε πόσες ιστοσελίδες έχει αλλάξει η απόδοση ενός συγκεκριμένου σημείου. Δηλαδή να μην περιορίζεται σε μία και μόνο ιστοσελίδα στην αναζήτησή του. Για παράδειγμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της τάσης της αγοράς είναι η απόδοση να έχει πέσει στο 60%-70% των ιστοσελίδων. Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε περίπου σε 40-50 ιστοσελίδες. Παράλληλα, τον παίκτη θα πρέπει κυρίως να τον απασχολούν εντυπωσιακές πτώσεις για να έχουν κάποια αξία. Ας πούμε κάποιο σημείο, έστω ένα “διπλό” να έχει πέσει αρκετά, από το αρχικό 8.00 να έχει φτάσει στο 4.00.

Γιατί πέφτουν οι αποδόσεις;

Στην πραγματικότητα, η πτώση μιας απόδοσης μπορεί να σημαίνει πολλά. Είναι γεγονός πως οι αποδόσεις μπορούν να πέφτουν για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, παίζουν ρόλο οι τελευταίες ειδήσεις, όπως ο τραυματισμός ενός βασικού ποδοσφαιριστή. Ακόμη, οι πολλές απουσίες σε μία ομάδα λόγω τραυματισμών, το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ή ακόμη και η έλλειψη κινήτρου σε ένα παιχνίδι. Μπορεί όλοι αυτοί να είναι λόγοι για τους οποίους ένα σημείο ίσως να δεχτεί αρκετά μεγάλο όγκο στο ποντάρισμα. Αυτόματα αυτό συνεπάγεται πως η απόδοση θα πέσει όσο χρειαστεί προκειμένου να «ισορροπήσει». Και σε αυτή την περίπτωση θα είναι ελάχιστα ελκυστική προς κάποιον που θα θέλει να ποντάρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Άλλος ένας λόγος της μεταβολής του σετ των αποδόσεων είναι οι πληροφορίες που ενδεχομένως να κυκλοφορούν για «στημένα παιχνίδια». Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτή την περίπτωση λίγοι είναι οι παίκτες που όντως θα πέσουν μέσα με βάση την πληροφόρηση, καθώς όλα βασίζονται σε εικασίες. Όσοι έχουν την τύχη να πάρουν τη σωστή πληροφόρηση μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη. Σίγουρα τις περισσότερες φορές οι πληροφορίες για χειραγώγηση αγώνων δεν ευσταθούν, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που παρασύρονται από φήμες. Με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο απώλειας χρημάτων να είναι μεγάλο.

Η λάθος απόδοση ή αντιγραφή αποδόσεων από άλλες μεγαλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, είναι κάποιο ακόμη λόγοι που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε πτώση αποδόσεων. Πολλές είναι οι ιστοσελίδες που ανοίγουν τα στοιχήματα ενός αγώνα αρκετές μέρες νωρίτερα ή κοπιάρουν χωρίς να ελέγξουν αποδόσεις άλλων ιστοσελίδων. Έτσι, επόμενο είναι στη συνέχεια να καλούνται να ρίξουν κάποιες από τις αποδόσεις τους.

Τέλος, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που πέφτουν «θύματα» κερδοσκόπων. Δηλαδή των ατόμων εκείνων που ποντάρουν μεγάλα ποσά σε ένα σημείο. Η εκάστοτε στοιχηματική καλείται να ρίξει την απόδοσή της. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες ακολουθούν αυτό το ποντάρισμα, θεωρώντας μη φυσιολογική τη συγκεκριμένη απότομη πτώση, ελπίζοντας να επωφεληθούν.