Πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει κάποιος αρχείο στο στοίχημα;

Όλοι μας προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι στο «σπορ» του στοιχήματος, με απώτερο σκοπό το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος ή τουλάχιστον να μην μπούμε …μέσα! Το στοίχημα θέλει γνώση, μελέτη και οργάνωση, καθώς οι βιαστικές επιλογές είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν μόνο στη χασούρα.

Ο σοβαρός παίκτης μελετά, αξιολογεί, συγκρίνει και αποφασίζει. Ποντάρει πάντα όσα αντέχει η τσέπη του και δείχνει εγκράτεια όπου θεωρείται απαραίτητο. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, η επόμενη κίνηση είναι η καταγραφή όλων των στοιχημάτων σε αρχείο, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι» για περισσότερους από έναν λόγους.

Όσο δύσκολο ή βαρετό ακούγεται, το αρχείο λύνει χέρια και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων από διαφορετική οπτική γωνία. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες σας προσφέρουν τη δυνατότητα αρχείου, ενώ ακόμη κι αν παίζετε παραδοσιακά στο πρακτορείο, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατάτε τις επιλογές σας σ’ ένα σημειωματάριο.

Σημειώστε τις επιλογές σας και την κατάληξη τους (αν επιβεβαιώθηκαν ή όχι), προκειμένου έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να έχετε την ευχέρεια να ανατρέξετε στο αρχείο και να βγάλατε τα συμπεράσματα σας. Έτσι, θα έρθει η στιγμή που θα γνωρίζετε σε ποια στοιχήματα είστε καλύτεροι, ποιοι τομείς σας εξυπηρετούν και που οφείλετε να βελτιωθείτε.

Πρώτος και κύριος λόγος της χρησιμότητας του αρχείου είναι ο έλεγχος των χρημάτων σας, καθώς θα είστε σε θέση να γνωρίζετε σε ποια επίπεδα κέρδους ή χασούρας κινείστε. Κατά δεύτερον, θα διαπιστώσετε τις είδους παίκτης στοιχήματος είστε και που πρέπει να δώσετε βάση και τρίτον, θα ελέγξετε τα συναισθήματα σας σχετικά με τις ικανότητες σας.