Πόσο ρόλο παίζει η χιλιομετρική απόσταση στο στοίχημα;

stoixima sto internet

Σε μία αναμέτρηση κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίζει σημαντικότατο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο παίκτης οφείλει να έχει λάβει υπόψη από την πιο ασήμαντη, μέχρι και αυτή που μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Παρακάτω θα αναλύσουμε τη χιλιομετρική απόσταση και το κατά πόσο μπορεί να μας επηρεάσει πριν ποντάρουμε.

Αυτό που πρέπει άπαντες να έχουμε υπ’ όψιν μας είναι ότι μόνο στα προηγμένα πρωταθλήματα οι ομάδες ταξιδεύουν αποκλειστικά αεροπορικώς. Ασφαλώς, όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις 50-100 χιλιομέτρων δεν αξίζει τον κόπο, όμως από ένα συγκεκριμένο όριο και έπειτα οι περισσότερες ομάδες επιλέγουν το αεροπλάνο. Σε πολλές χαμηλές κατηγορίες της Ευρώπης (όπως φυσικά και στην Ελλάδα), ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων γίνονται συνήθως οδικώς, τόσο για λόγους εξυπηρέτησης, όσο και για λόγους οικονομίας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες ταξιδεύουν την προηγουμένη του αγώνα, καταλύουν στο ξενοδοχείο και την άλλη μέρα παίζουν το ματς.

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι αν το ταξίδι ήταν ομαλό ή αν προκλήθηκαν προβλήματα. Σε περίπτωση απρόοπτων που προκάλεσαν καθυστερήσεις και πολύωρες αναμονές στο αεροδρόμιο, είναι δεδομένο ότι οι παίκτες θα κουβαλούν εκνευρισμό και εντέλει κόπωση. Αναζητούμε τέτοιου είδους ειδήσεις και τις αξιολογούμε πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα ταξίδια που εξελίσσονται ομαλά (οδικώς ή αεροπορικώς) δεν αποδεικνύεται ότι παίζουν κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στις εμφανίσεις των ομάδων στο χορτάρι.