Στοίχημα προτάσεις σήμερα – Βρες στο Bethome.gr τα κορυφαία προγνωστικά

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αποδόσεων. Αυτές έχουν τον κυρίαρχο ρόλο και αυτές καθιστούν ένα σημείο άξιο λόγου. Ή προς αποφυγή. Τα value bet είναι το ζητούμενο για κάθε σωστό παίκτη προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να αποφύγει τις κακοτοπιές. Ωστόσο, υπάρχουν αυτοί που θαμπώνονται από τα μεγάλα νούμερα και στην προσπάθειά τους να βγάλουν πολλά με λίγα, τις επιλέγουν αδιακρίτως. Είναι στη φύση του ανθρώπου αυτό, η λογική, όμως, πρέπει να δρα ως αντίβαρο και να του επιβάλλει τη σύνεση.

Οι μπουκ ξέροντας την πανανθρώπινη αδυναμία χτυπούν εκεί. Προσφέρουν μία σειρά από προσφορές για μεγάλες αποδόσεις, ξέροντας ότι η συντριπτική πλειονότητα δε θα επιβεβαιωθεί και θα είναι αυτοί νικητές. Επιπλέον, οι στοιχηματικές διαφημίζουν τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρουν με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες. Για αυτό οι παίκτες πρέπει να μείνουν αφοσιωμένοι στο παιχνίδι τους, να αξιολογούν τα σημεία και αν αξίζουν να τα προτιμούν.

Ποδόσφαιρο

Ας αρχίσουμε με το τι δεν πρέπει να κάνεις. Ο πιο απλός κανόνας είναι να μην αντιμετωπίζεις τις υψηλές αποδόσεις ως fun bets. Σπάνια θα νικήσεις αν τους συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Κι αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό θα είναι παροδικό και όσα θα χαθούν πολύ γρήγορα σε ένα σωρό από fun bets. Οι υψηλές αποδόσεις μερικές φορές χρειάζονται περισσότερη προσοχή και μελέτη ακόμα και από τις πολύ χαμηλές. Βασικό χαρακτηριστικό του παίκτη είναι η αυτοκυριαρχία. Επειδή είναι σημεία που επιβεβαιώνονται σπάνια, ο παίκτης δεν πρέπει να αυξάνει το ποντάρισμά του στη λογική του ρεφαρίσματος, διότι είναι πιο πιθανό να αδειάσει το λογαριασμό του. Όπως επίσης, σε περίπτωση δύο ή τριών κερδισμένων τέτοιων στοιχημάτων δεν πρέπει να νιώθει ανίκητος και να ξεφεύγει από το στυλ που έχει υιοθετήσει.

Κύριο ρόλο στο ποντάρισμα σε υψηλές αποδόσεις παίζουν οι… συνεργάτες. Ένα αξιόπιστο σάιτ με καλές πληροφορίες (ειδήσεις και στατιστικά) είναι μία καλή αρχή. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις σε έναν αγώνα κυπέλλου, αν ένα μεγάλο φαβορί θα έχει πολλές απουσίες, λόγω των παράλληλων υποχρεώσεων. Αν ισχύει αυτό και το μάθεις νωρίς, πριν η αγορά αρχίσει να κινείται, τότε θα έχεις το πάνω χέρι, καθώς οι αποδόσεις θα υποχωρήσουν με την ανακοίνωση της αποστολής ή της ενδεκάδας. Παράλληλα, να γνωρίζεις αν το αουτσάιντερ βλέπει αυτήν την αναμέτρηση ως μία μεγάλη ευκαιρία για να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ή απλώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Ακόμα και σε ματς πρωταθλήματος ή και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ένα αποφασισμένο αουτσάιντερ μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σε οδηγήσει εκεί που θες.

Τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε Live στοιχήματα. Εφόσον έχεις και μία καλή εικόνα της αναμέτρησης και βλέπεις ότι η ομάδα με απόδοση 10,00 δημιουργεί στις φάσεις στις αντεπιθέσεις, είναι η ώρα να το τολμήσεις. Πάντα, όμως, να θυμάσαι ότι αυτή η στρατηγική είναι μακροπρόθεσμη! Μην περιμένεις αμέσως τις μεγάλες νίκες.

Ιπποδρομίες

Εδώ έχουμε μία ελκυστική περίπτωση. Οι ιπποδρομίες είναι μία καλή επιλογή για υψηλές αποδόσεις. Είναι ένας τομέας που το απροσδόκητο συναντά το –μερικές φορές- απίθανο. Για αυτό οι αποδόσεις είναι εκ προοιμίου μεγάλες, οπότε έχει αξία να ρισκάρεις και δεις την τύχη να σου χαμογελά.