σύστημα στοίχημα

Προσοχή και επιμέλεια χρειάζεται η διαδικασία της δημιουργίας λογαριασμού για online στοίχημα στις στοιχηματικές εταιρίες και κατόπιν το ποντάρισμα. Πρόκειται για μία μάλλον εύκολη «αποστολή». Και αυτό παρά το γεγονός ότι κυριαρχεί η εντύπωση πως αποτελεί «σπαζοκεφαλιά» και μόνο όσοι πραγματικά είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο μπορούν να τα καταφέρουν. Κάθε άλλο. Είναι πολύ απλό και γρήγορο να αποκτήσετε το δικό σας προφίλ σε στοιχηματική της επιλογής online. Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποια βασικά βήματα για να σας βοηθήσουμε.

Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ;

Το προφανές πρώτο πράγμα που οφείλετε να πράξετε είναι να διαλέξετε ποια από τις στοιχηματικές εταιρίες θεωρείτε ότι ταιριάζει στα δικά σας «θέλω». Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, θα ήταν πρέπον, όμως, για εσάς να ενημερωθείτε ενδελεχώς για το τι σας παρέχει η κάθε μία και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Η κάθε ιστοσελίδα παρέχει διαφορετικές επιλογές, διαφορετικές αποδόσεις, αλλά και διαφορετικά «πακέτα». Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα αγοράς. Αν, για παράδειγμα, σας ενδιαφέρουν κάποιες εξειδικευμένες διοργανώσεις, μπορείτε να αναζητήσετε ποια πλατφόρμα έχει περισσότερες και πιο ενημερωμένες αγορές για αυτές. Φυσικά, αναφερόμαστε πάντα σε αυτές που έχουν νόμιμη άδεια στη χώρα μας, ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε. Επιπλέον, θα πρέπει να αναφερθούμε και στο κομμάτι της ευκολίας πλοήγησης στην ιστοσελίδα που θα διαλέξετε. Μπορεί να μη σας φαίνεται σημαντικό εκ πρώτης όψεως, ωστόσο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν βρίσκετε άμεσα και με ευκολία αυτό που ψάχνετε, χωρίς περιττές καθυστερήσεις, τότε σίγουρα είναι ένα δεδομένο που πρέπει να λάβετε υπόψιν.

Στοίχημα αναλήψεις και καταθέσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα σας ζητηθεί να καταθέσετε χρήματα, έτσι ώστε να σας δοθεί η δυνατότητα να ποντάρετε. Οι μέθοδοι πληρωμής και κατάθεσης για να παίξετε online στοίχημα είναι αρκετοί. Σε αυτές, συμπεριλαμβάνονται συχνά η χρήση χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, αλλά και οι paysafe κάρτες. Θα είναι, όμως, διαφορετικοί από πάροχο σε πάροχο, κάτι που σημαίνει ότι και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να αποφασίσετε τι ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις. Υπάρχουν, πάντως, πολλές εναλλακτικές πλέον, τουλάχιστον στα “βαριά” ονόματα στον χώρο του online στοιχήματος. Καθώς μιλάμε πάντα για νόμιμες στοιχηματικές, όποιον τρόπο και αν προτιμήσετε για οικονομικές συναλλαγές τα χρήματά σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Ταυτοποίηση λογαριασμού

Όπως είναι προφανές, όταν έχουμε να κάνουμε με χρήματα, όλες οι ιστοσελίδες θα σας ζητήσουν ταυτοποίηση με τα στοιχεία που έχετε δώσει. Είναι μία διαδικασία που όλες οι πλατφόρμες υποχρεούνται να ακολουθήσουν με βάση τη νομοθεσία. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, ο στοιχηματικός πάροχος θα σας ζητήσει μια σειρά από έγγραφα, τα οποία θα αποδεικνύουν τη γνησιότητα των στοιχείων σας, δηλαδή ηλικίας, μόνιμης κατοικίας και τρόπου πληρωμής. Μόλις ολοκληρωθεί η λόγω διαδικασία, θα είστε σε θέση να κάνετε ανάληψη.

Αυτό θα συμβεί με βάση την επιλογή που κάνατε στο θέμα της κατάθεσης. Το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες θα σας υποχρεώσουν οι αναλήψεις να γίνονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Υπάρχει, βέβαια, και η επιλογή των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως αυτά της Skrill και της Neteller, τα οποία σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας, άμεσα, χωρίς εμπόδια και, κυρίως, με μεγάλη ασφάλεια και αξιοπιστία.