Οι μετρημένες επιλογές το «κλειδί» στο στοίχημα

Όσοι πιστεύετε πως οι πιθανότητες μακροχρόνια να είστε κερδισμένοι από το στοίχημα είστε γελασμένοι. Πρόκειται για ένα «άθλημα» στο οποίο απαιτείται μελέτη και δεν στηρίζεται αποκλειστικά στη θεά τύχη. Με λίγα λόγια «αγωνιζόμαστε» σε αυτό για ψυχαγωγικούς λόγους κι όχι για την επιβίωσή μας. Οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και πάνω απ’ όλα, εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας. Κοντολογίς, απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

-Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Stoiximan

Το υπέρμετρο ρίσκο και η ψευδαίσθηση ότι το υψηλότερο ποντάρισμα θα φέρει περισσότερα κέρδη, είναι το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος. Δεν παίζουμε ποτέ για να ρεφάρουμε τη χασούρα, διότι το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε «θολωμένοι» και οι επιλογές μας θα είναι απόρροια μη καθαρής σκέψης και μελέτης.

Μη ξεχνάτε άλλωστε, ότι το στοίχημα δε θα πρέπει να μας απασχολεί για υπέρμετρα πολλές ώρες, διότι σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει προβλήματα στη ζωή μας, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στις ωφέλιμες ώρες της ημέρας.

-Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Stoiximan

Η όσο το δυνατόν ταχύτερη συνειδητοποίηση του μικρού ρόλου που πρέπει να έχει το στοίχημα στη ζωή μας φέρνει ένα και μόνο αποτέλεσμα: περισσότερα χρήματα στην τσέπη μας! Το ιδανικό θα ήταν να θεσπιστεί απ’ την αρχή της σεζόν (τον Σεπτέμβριο όταν και ξεκινά η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης) το ακριβές συνολικό ποσό που είμαστε σε θέση να διαθέσουμε μέχρι το φινάλε της.

Οφείλουμε να κρατούμε σημειώσεις για τα λεφτά που φεύγουν απ’ το λογαριασμό μας, προκειμένου στο τέλος να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Και φυσικά, το σημαντικότερο όλων είναι να ποντάρουμε μικρά ποσά, αφού ως γνωστόν, κανείς δεν έγινε εκατομμυριούχος απ’ το στοίχημα.