Οι ευκαιρίες στα Over/Under στο ημίχρονο

Στοίχημα Under Over

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται με τη διαδικασία πρόβλεψης του αποτελέσματος στα πρώτα 45 λεπτά μίας αναμέτρησης. Το ρίσκο είναι, φυσικά, μικρότερο, καθώς μιλάμε για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο τα αποτελέσματα των ημιχρόνων, αλλά και τα γκολ που θα σημειωθούν. Η αγορά των Over/Under στο πρώτο μέρος των αγώνων υπάρχει εδώ και καιρό, ωστόσο είναι αλήθεια ότι δεν τα προτιμούν πολλοί. Κακώς, θα επισημάνουμε εμείς απ’ την πλευρά μας, διότι προκύπτουν αρκετές ευκαιρίες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κυριαρχεί η άποψη ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι «κλειστά» και ότι συνήθως κλείνουν το ημίχρονο χωρίς γκολ (0-0). Με βάση τα νούμερα και τα στατιστικά από σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού σχεδόν το 1/3 των πρώτων ημιχρόνων τελειώνει με εκατέρωθεν γκολ, άρα Over 1,5 ημίχρονο, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό και στα Over 2,5.

Γίνεται αντιληπτό, ότι τα πρώτα 45 λεπτά δεν προσφέρονται μόνο για παιχνίδια που εκτιμούμε ότι θα πάνε με κλειστό σκορ, αλλά οφείλουμε να αναζητήσουμε τις αναμετρήσεις που μπορούν να «ανοίξουν». Συμπερασματικά, το Over 1,5 είναι ένα σημείο που πρέπει να κοιτάμε συχνά για τα πρώτα ημίχρονα, ειδικά σε πρωταθλήματα με αυξημένο ρυθμό απ’ την αρχή.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις