Η ταχύτητα ξεχωρίζει τον καλό από τον κακό παίκτη

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος κερδισμένος από το στοίχημα. Αυτό, φυσικά, δεν είναι ισχύει. Σίγουρα μπορεί να μην πλουτίσει από αυτό, ωστόσο αν ένας παίκτης είναι προσεκτικός, μελετηρός και υποψιασμένος έχει τη δυνατότητα μακροχρόνια να βγει κερδισμένος. Για να συμβεί αυτό όμως απαιτείται χρόνος, κόπος και γρήγορα αντανακλαστικά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο χώρος του στοιχήματος έχει δύο ειδών παίκτες: τους καλούς και τους κακούς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε απ’ τις αποδόσεις στις οποίες επιλέγουν να ποντάρουν τα χρήματα τους σε σχέση με τις αποδόσεις που τα στοιχήματα «κλείνουν». Για παράδειγμα, ένας παίκτης που προλαβαίνει αποδόσεις όπως 2,05 ή 2,00 πριν υποχωρήσουν στο 1,80 ή στο 1,75 είναι βέβαιο ότι μακροχρόνια θα βγει κερδισμένος. Μπορεί να μην πλουτίσει, αλλά σίγουρα δε θα βγει χαμένος.

Για να συμβεί αυτό όμως, ο οποιοσδήποτε θέλει να αποκαλείται «παίκτης στοιχήματος» οφείλει να είναι γρήγορος, άμεσος, υποψιασμένος και ενεργός. Το ίντερνετ πλέον προσφέρει πολλές δυνατότητες, αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες ο παίκτης οφείλει να κινηθεί γρήγορα και να επιλέξει τις καλύτερες αποδόσεις πριν αυτές πέσουν. Μετά από κάποιους μήνες θα καταλάβει γιατί αυτή ήταν η κίνηση «ματ».