Η επιλογή των «μονών αποδεκτών» στο στοίχημα

Δεκάδες είναι οι συνδυασμοί στοιχηματισμού, ωστόσο αυτός που έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία κέρδους είναι τα «μονά αποδεκτά». Με άλλα λόγια, είναι η επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα.

Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη «μάχη» με τον boοk, ενώ παράλληλα αυξάνει από μόνος τη «γκανιότα» του δελτίου του. Αν τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας, τα ποντάρει σε «μονά αποδεκτά» αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Το στοίχημα σήμερα αφθονεί σε επιλογές, αθλημάτων, πρωταθλημάτων, αγώνων και αγορών. Καθημερινά στις online στοιχηματικές μπορεί να βρει κανείς πληθώρα αγώνων να στοιχηματίσει και εκεί εμπίπτει ο κίνδυνος να ξεφύγει ο παίκτης. Εκτός του ότι ποντάρει σε πολλά παιχνίδια από λίγκες που δεν γνωρίζει και ομάδες που δεν ξέρει καλά τη δυναμική τους, έχει την τάση να συνδυάζει τα προγνωστικά του. Δεν αρκείται σε ένα σημείο και παρασύρεται στα παρολί, από την προσμονή της μεγάλης νίκης. Σίγουρα τα παρολί μπορούν να δώσουν μεγάλη αξία σε ένα δελτίο, η απόδοσή του ανεβαίνει γεωμετρικά, το αντίστροφο δρομολόγιο όμως κάνουν οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί στο τέλος.

Ακόμη και όταν υπάρχουν πολλές επιλογές σε ένα κουπόνι, ο διαβασμένος και υπομονετικός παίκτης είναι αυτό που ανταμείβεται. Θέλει υπομονή στην επιλογή των σημείων και θέλει κυρίως επιμονή στην επιλογή του δελτίου. Τα παρολί μπορούν να ανήκουν στο στοιχηματικό ρεπερτόριο του καθενός, γνωρίζοντας πάντα όμως ότι οι πιθανότητες για ταμείο είναι λίγες. Έτσι θα πρέπει να προσαρμόζει και το ποντάρισμά του. Τις δυνατές του επιλογές οφείλει να τις ποντάρει σε μονά. Είναι κρίμα να μην παίρνουμε αξία από τα δυνατά μας σημεία γιατί “στράβωσε” ένα άλλο παιχνίδι στο παρολί. Εκεί έγκειται και το κομμάτι της ψυχολογίας. Με τα μονά αποδεκτά οι πιθανότητες ενός νικηφόρου σερί είναι καλές, άρα και το χτίσιμο της θετικής ψυχολογίας, που παίζει μεγάλο ρόλο στο στοίχημα.

Παίξτε στις Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα (Κλικ εδώ)

Το παρολί, ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο, εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς έστω και μία πρόβλεψη να χαθεί, τότε τα οφέλη για τον παίκτη είναι μηδαμινά. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management) και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να «πληρωθεί».

Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα προσφέρουν καθημερινά παιχνίδια προς στοιχηματισμό με 0% γκανιότα, γεγονός το οποίο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες μακροχρόνιων νικών για έναν παίκτη.

Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε «μονά αποδεκτά», τα οποία αποτελούν το σωστό δρόμο προς το ταμείο!