Γιατί χάνω στο στοίχημα; Όλες οι απαντήσεις!

Γιατί χάνω στο στοίχημα

Γιατί χάνω στο στοίχημα; Είναι ένα ερώτημα που… ταλανίζει πολλούς παίκτες. Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων, όπου ο παίκτης καλείται να κάνει τη σωστή πρόβλεψη, προκειμένου να αποκομίσει κάποιο κέρδο. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι όπως γίνεται αντιληπτό, ενώ σίγουρα χρειάζεται σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Φυσικά, λίγοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να πλουτίσουν από το στοίχημα, με την πλειοψηφία των παικτών να μην έχουν βρει απαντήσεις στους λόγους για τους οποίους χάνουν.

Οι 8 βασικοί λόγοι που κάποιος χάνει στο στοίχημα

Παρακάτω θα επισημάνουμε τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν οι συνήθως παίκτες και έχουν ως αποτέλεσμα να μη πετύχουν στο ποντάρισμά τους. Ορίστε, λοιπόν, ορισμένες απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα: γιατί χάνω στο στοίχημα.

1. Οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα ή σε μια ομάδα χωρίς να έχουν σωστή πληροφόρηση στατιστικών και άλλων παραμέτρων. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης, αλλά και να μην περιορίζεται μόνο σε μια πηγή. Θα πρέπει να διαβάζει, αντίθετα, εφημερίδες και ιστοσελίδες που προσφέρονται ιδανικά στο ίντερνετ. Και αυτό γιατί η πληροφόρηση είναι πιο άμεση και μπορούν να δουν τα πιο πρόσφατα νέα που τους ενδιαφέρουν.

2. Πολλοί είναι οι παίκτες που επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε ένα άθλημα το οποίο δεν γνωρίζουν, κάτι που δίνει ελάχιστες πιθανότητες κέρδους. Θα πρέπει ο παίκτης να παρακολουθεί συστηματικά το άθλημα και να γνωρίζει τους κανόνες του πριν επιλέξει να ποντάρει.

3. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το Live Betting είναι η λύση στο πρόβλημα. Χωρίς να έχουν μελετήσει από πριν το παιχνίδι, ποντάρουν π.χ σε αριθμό κόρνερ, φάουλ, θεωρώντας πως μπορούν να βγουν κερδισμένοι, ωστόσο, είναι ένα ακόμη λάθος και ένας ακόμη τρόπος για να βγουν κερδισμένοι οι μπουκ.

4. Ένα ακόμη σημαντικό λάθος είναι ότι πολλοί παίκτες δε βάζουν όριο στο ποντάρισμα τους, σπαταλώντας αλόγιστα χρήματα. Καλό είναι ο κάθε παίκτης να έχει σύστημα διαχείρισης κεφαλαίου, προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, ενώ, όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως το στοίχημα είναι χόμπι και δεν πρέπει να ρισκάρει χρήματα τα οποία υπάρχουν για την κάλυψη της καθημερινότητας.

5. Πολλοί είναι αυτοί που επηρεάζονται από προηγούμενα χαμένα στοιχήματα και ρισκάρουν σε επόμενο στοίχημα πολλά χρήματα προκειμένου να ρεφάρουν. Ο παίκτης χάνει τον έλεγχο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αυξάνει το ποντάρισμα καθώς οι πιθανότητες χρεοκοπίας είναι περισσότερες.

6. Ο παίκτης θα πρέπει να μπορεί να βάλει φρένο στο συνεχόμενο και αλόγιστο ποντάρισμα που δεν του αποφέρει κανένα κέρδος παρά μόνο απώλεια χρημάτων. Χρειάζεται να επιστρετεύσει αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία.

7. Ένας ακόμη τρόπος για να βγει ένας παίκτης λιγότερο χαμένος είναι να κρατάει σημειώσεις όπου θα καταγράφει στατιστικά και προηγούμενα αποτελέσματα. Η ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχει με αυτόν τον τρόπο θα τον βοηθήσει στα επόμενα στοιχήματα, αλλά και να καταλάβει σε ποιες ομάδες ή και τομείς υστερεί και να κάνει διορθωτικές κινήσεις όταν ξαναποντάρει.

8. Τέλος, πολλοί είναι οι παίκτες εκείνοι που ακολουθούν με «κλειστά» μάτια τους «γκουρού» του στοιχήματος χωρίς να γνωρίζουν πολλά για το σημείο στο οποίο πρόκειται να ποντάρουν. Καλό είναι ο καθένας να ποντάρει έχοντας διαβάσει αρκετά πριν στοιχηματίσει, ενώ φυσικά αξίζει να αναφερθεί πως πολλές φορές τυχαίνει ακόμη και ο ίδιος ο tipster να μην ακολουθεί τα προγνωστικά του.

Ελπίζουμε, λοιπόν, το ερώτημα: γιατί χάνω στο στοίχημα, να απαντήθηκε, έστω και εν μέρει και να σας βοηθήσαμε!