Ευρωπαϊκό Χάντικαπ στο Στοίχημα

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Πολλοί παίκτες του στοιχήματος στο ίντερνετ μπερδεύουν το Ασιατικό με το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ, ωστόσο, οι δυο αγορές διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους. Η κυριότερη διαφορά τους είναι πως στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ δεν περιορίζει τα στοιχήματα σε δυο δυνατά αποτελέσματα, αλλά σε τρία, καθώς ακόμη και η ισοπαλία είναι πιθανή. Είναι σίγουρα μία άκρως ενδιαφέρουσα αγορά, με σημαντικά ποσοστά κέρδους ωστόσο, ο παίκτης καλείται να είναι καλά ενημερωμένος για τη δυναμικότητα και τα στατιστικά των ομάδων στις οποίες επιλέγει να στοιχηματίσει.

Εκτός φυσικά από τα στατιστικά και τη δυναμικότητα των ομάδων, άλλοι σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης είναι οι καιρικές συνθήκες, η προϊστορία των δυο ομάδων, η σημασία της αναμέτρησης, η απόδοση των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά και αν υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών, καθώς και εξωαγωνιστικά προβλήματα, ή ακόμη και αποχώρηση προπονητή.

Παράλληλα, η στρατηγική είναι ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια του παίκτη του στοιχήματος, που θα του δώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες κέρδους. Η πιο συνηθισμένη στρατηγική είναι η επιλογή αναμετρήσεων ανάμεσα σε ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, σε ομάδες με μεγάλη δυναμική στην έδρα τους και την ίδια στιγμή φιλοξενούμενες ομάδες με αδυναμία στις εκτός έδρας αποστολές τους.

Πέραν του κλασσικού Ευρωπαϊκού Χάντικαπ με το line στο +1 / -1, σε πολλές ιστοσελίδες ο παίκτης έχει την ευκαιρία να βρει χάντικαπ και σε διαφορετικά line, όπως ευρωπαϊκό χάντικαπ ημιχρόνου η Χάντικαπ +2 / -2, +3 / -3. Για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ φτάνει να προσθέσουμε στο τελικό αποτέλεσμα το γκολ ή τα γκολ για την ομάδα που έχει το ακέραιο προβάδισμα. Για παράδειγμα έχουμε τον αγώνα: ομάδα Α – ομάδα Β με Ευρωπαϊκό Χάντικαπ 0:1 και αποδόσεις: 1:2,40 Χ :3,50 2:2,10. Αν για παράδειγμα ο αγώνας λήξει 2-1, τότε για το χάντικαπ έχουμε ισοπαλία (2 – 1+1=2-2).