στοίχημα σύνολο γκολ

Το σύνολο των τερμάτων που θα σημειωθούν σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου είναι ακόμη μια δημοφιλής αγορά, η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο το πόσα γκολ θα επιτευχθούν και δεν έχει να κάνει με τον τελικό νικητή. “Χωρίζεται” στα τέσσερα, καθώς οι διαθέσιμες επιλογές είναι 0-1 γκολ, 2-3 γκολ, 4-6 γκολ και 7+. Στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας πιθανό να το συναντήσετε με την ονομασία Total Goals, ενώ η συντομογραφία του συγκεκριμένου τύπου στοιχήματος είναι TG.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως είναι μια καλή αγορά για να μπορέσετε να… πάτε ταμείο, ωστόσο απαιτείται μελέτη και άριστη γνώση των ομάδων και των στατιστικών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, εξηγώντας μια προς μια τις τέσσερις διαθέσιμες αγορές που αναφέραμε παραπάνω.

0-1 γκολ: Για να κερδίσετε θα πρέπει να σημειωθεί ένα ή κανένα γκολ

2-3 γκολ: Για να κερδίσετε θα πρέπει να σημειωθούν ακριβώς δυο ή τρία τέρματα

4-6 γκολ: Για να κερδίσετε θα πρέπει να σημειωθούν τέσσερα, πέντε ή έξι τέρματα

7+: Για να κερδίσετε θα πρέπει να σημειωθούν επτά ή περισσότερα τέρματα. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, για αυτό το λόγο όμως και οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται το συγκεκριμένο στοίχημα είναι αρκετά υψηλές.

Τι πρέπει να προσέξετε όμως όταν θέλετε να στοιχηματίσετε στο σύνολο γκολ;

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, στο συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος σας αφορούν μόνον το πόσα γκολ θα σημειωθούν. Έτσι, αυτά που θα πρέπει να προσέξετε πριν στοιχηματίσετε είναι τα εξής:

* Η σημασία του αγώνα και το κίνητρο των ομάδων

* Το γκολ που δέχονται και σκοράρουν οι δυο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια (ένα καλό δείγμα είναι στα 6 τελευταία)

* Τα γκολ που δέχονται και σκοράρουν οι γηπεδούχοι στα εντός, τα γκολ που δέχονται και σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι στα εκτός

* Στατιστικά πρωταθλήματος (Άλλος ο ρυθμός της Πρέμιερ Λιγκ και άλλος της Σούπερ Λιγκ)

* Σημαντικές απουσίες των ομάδων

* Καιρικές συνθήκες

* Προϊστορία

Πάμε να δούμε και ξεχωριστά όμως το τι πρέπει να προσέχουμε σε κάθε σύνολο γκολ

0-1 γκολ: Εδώ καλό θα ήταν να επιλέγετε αγώνες μεταξύ “σφιχτών” ομάδων, όπου αναμένεται αργό τέμπο και λιγοστές ευκαιρίες. Επίσης θα πρέπει να “τσεκάρετε” την πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει εμφανιστεί το 0-1 σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια τους. Τέλος, θα πρέπει να προσέξετε την απόδοση την οποία θα πάρετε. Αυτή θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλή, μιας και το πιο πιθανό σενάριο είναι να σημειωθούν 2 ή περισσότερα γκολ. Ουσιαστικά παίζεται ένα στοίχημα αουτσάιντερ.

2-3 γκολ: Εδώ καλό θα ήταν να επιλέγετε αγώνες ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες και παιχνίδια όπου αμφιταλαντεύεστε αν θα είναι Under ή Over. Το συγκεκριμένο σύνολο γκολ είναι το πιο συχνό και στις περισσότερες περιπτώσεις θα το βρείτε κοντά στο 2.00 απόδοση.

4-6: Εδώ προτιμήστε να επιλέξετε παιχνίδια ανάμεσα σε επιθετικές ομάδες όπου δίνουν γρήγορο τέμπο στα παιχνίδια τους. Επίσης, καλό θα ήταν να τσεκάρετε ότι αμφότερες έχουν επαληθεύσει το 4-6 στα τελευταία παιχνίδια τους. Οι αποδόσεις είναι συνήθως ικανοποιητικές, ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το ματς να “ξεφύγει” εντελώς.

7+: Εδώ, καλό θα ήταν να επιλέξετε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί (π.χ Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε) όπου περιμένετε να σημειωθούν πολλά τέρματα. Φυσικά, και η φιλοξενούμενη ομάδα θα πρέπει να είναι σε θέση να σκοράρει και να βοηθήσει στην επαλήθευση τους σημείου. Τέλος, η απόδοση θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλή, καθώς δεν είναι και το πιο πιθανό σενάριο το να σημειωθούν επτά ή περισσότερα τέρματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.